in , ,

Brisk Group susține eforturile de reconstrucție ale Ucrainei

Brisk Group, lider în servicii de consultanță în domeniul construcțiilor, anunță semnarea, prin intermediul biroului Brisk UK, a Ukraine Business Compact. Inițiativa, care a fost lansată în cadrul Conferinței Internaționale “Ukraine Recovery” ce a avut loc la Londra săptămâna trecută, încurajează sectorul privat să-și folosească resursele pentru a ajuta la accelerarea reconstrucției Ucrainei. În cadrul acestei inițiative, peste 500 de companii din 42 de țări s-au angajat să contribuie la redresarea Ucrainei.

Mark Brownlee, Partner și Regional Director Brisk UK, a adăugat: “Brisk UK este mândră să susțină Ukraine Business Compact și dorim prietenilor și colegilor noștri ucraineni o întoarcere rapidă și pașnică la viața de zi cu zi.

Claudiu Bisnel, Managing Partner, a declarat: „Prin semnarea Ukraine Business Compact,  subliniem angajamentul de a investi în potențialul Ucrainei. Acest act marchează deschiderea noastră de a contribui la procesul de reconstrucție a Ucrainei, reconfirmând dedicarea noastră de a susține dezvoltarea durabilă la nivel global.”

Andrei Stoian, Partner:Suntem dedicați sprijinirii Ucrainei în aceste vremuri critice și pregătiți să ne folosim expertiza, resursele pentru a contribui la eforturile de reconstrucție și la drumul occidental al Ucrainei. Credem că acesta este cel mai bun drum către prosperitate și stabilitate. Suntem deschiși să lucrăm alături de ceilalți semnatari ai Ukraine Business Compact pentru a ajuta Ucraina să își revină, să devină rezilientă și să își construiască un viitor durabil.

Companiile care au semnat Ukraine Business Compact: https://www.urc-international.com/business-organization-application

Fondată în anul 2016 Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenței sale, un proces de creștere susținută, devenind, în scurt timp, lider pe piața locală a consultanței în construcții. În prezent, pe lângă sediul central, din București, compania deține și operează două birouri cu activitate în afara țării – unul în Londra, iar celălalt în Chișinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialiști. Profesionalismul și performanțele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanță a prestigioasei competiții European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor și al procesului de construcție. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB). În anul 2022 Brisk Group a devenit membră a British Aviation Group.