ANDREI CRISTEA

Managing Director

Andrei Cristea este Directorul Lion House, compania care a redefinit în mod constant standardele în ultimii 18 ani în mass-media de business consacrată avocaturii.

A facut din inovație crezul jurnalistic și de management al acestor aproape 20 ani de business, în care a lansat Revista Română de Consultanță, site-ul LegalMarketing.ro, emisiunea TV “Legile Afacerilor” și a adus în România cele mai importante trei francize din presa de business mondială: The Economist – Intelligent Life, Financial Times – Innovative Lawyers și acum, The Times – Legal Innovation, aflat în cel de-al doilea an de licență exclusivă.

Subiecte din cel mai vechi ziar al Angliei, 234 ani de apariție neîntreruptă zi de zi, chiar și în timpul celor două războaie mondiale, pot fi citite grație acestei declinări pentru prima oară în România. Întâia dată în istoria presei românești, cel mai mare grup media de business din lume (NY Times, The Times, The Sunday Times) a acordat țării noastre un titlu în licență exclusivă. Legal Innovation, revista și Gala de lansare și Premiere se dovedesc, după primul an, un succes atât de vânzări cât și de raportare, de poziționare și de recunoaștere în presa de business din România.

Anterior succesului Legal Innovation, Andrei Cristea a prezentat, timp de patru ani și jumătate, emisiunea “Legile Afacerilor”, la televiziunea de business The Money Channel, trei ani emisiunea fiind lider de audiență pe segmentul de business. Lion House, compania înființată de Andrei Cristea în anul 2000, editează Revista Română de Consultanță, cel mai important anuar dedicat pieței de avocatură și consultanță din România. Unic partener media al Uniunii Naționale a Barourilor din România și al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Revista Română de Consultanță a inovat mereu, de la prima copertă 3D din presa românească, la primul tipar lenticular din România, adunând, în cele peste 400 de pagini ale celei mai recente ediții, toate marile companii de avocatură și consultanță din țara noastră și din estul Europei.

Andrei Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București și are un Master în marketing și comunicare.

A fost aproape 5 ani producător de Știri în ProTV, vocea sa s-a auzit în tot acest timp pe jurnalul celei mai importante televiziuni din România, iar semnatura a fost pe multe subiecte și materiale de presă care au facut din ProTV lider incontestabil în televiziunea națională. Fidel promisiunii făcută partenerilor grupului media, nu se va opri niciodată din a reseta și ridica ștacheta jurnalismului de calitate, cu atitudine, în deplin respect față de valorile europene și Statul de Drept.

VALENTIN ILIE

Board Member

ALEXANDRA ATOMEI

Client Service Manager

Cu o experiență profesională acumulată în urma activării în domenii precum Sales, Management, Public Relations și Antreprenoriat, a pășit în lumea editorială, validându-și anii de studiu în cadrul Facultății de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice.

Licențiată în “Psihologia Comunicării”, a urmat diferite cursuri de specialitate, activând o perioadă în lumea radioului, prezentând emisiuni, susținând interviuri și organizând prezentări.

Cu un început profesional în cadrul uneia dintre cele mai de prestigiu firme de avocatură americane, McCarthy Holthus, LLP, oferind suport în reprezentarea băncilor, în instanță, pe teme financiare (Statul New Mexico), a pus bazele a ceea ce, mai târziu, urma să fie subiectul principal în dezvoltarea ei profesională. Specializată în “Social Media Internet Marketing”, a efectuat servicii de Social Media pentru firme de prestigiu din România. Cu un parcurs semnificativ, domeniul jurnalistic a motiva- să își extindă domeniul de activitate, în prezent realizând articole, editoriale și interviuri pentru firme din domeniile de avocatură si Real Estate.

Corina Tăbăraș

Events Manager

RADU PLEșCA

EDITOR-IN-CHIEF

ANDREI BRICEAG

Graphic Design

MIHAI COSMACIUC

Production Manager