in

Teodora Lazăr, Founder DEDALO, anunță în emisiunea Legile Afacerilor din această seară deschiderea unui nou showroom la Brașov

Emisiune oferită de HILS Development

Teodora Lazăr, mamă și femeie de afaceri, este invitata emisiunii din această seară, începând cu ora 21:00, live, pe Profit NEWS TV. Insipirată de călătoriile ei în Italia, cu o viziune antreprenorială, Teodora ne împărtășește în această seară povestea ei, scrisă în decursul anilor de activitate într-un domeniu plin de frumos și bun gust.

Fondatoarea Dedalo a crezut întotdeauna că standardele bine setate îți definesc parcursul profesional. Aceasta a adus în România unul dintre cele mai importante brand-uri la nivel mondial: Dorelan. Tânăra antreprenoare, căreia anul 2023 i-a adus o creștere de 20% a cifrei de afaceri, vizează publicul hotelier, în special în contextul standardelor impuse în acest moment.

Vă invităm să urmăriți așadar emisiunea din această seară ale cărei subiecte vor conduce către segmentul Horeca, potențialul de dezvoltare al acetuia în România, dar și despre dezvoltarea brand-ului într-un oraș cu potențial – Brașov.