in

Seria edițiilor speciale continuă. Pe fondul light motivului acestor ediții – family business – Jerome France, CEO EMI Group, discută despre repere, pragmatism și valori

Emisiune oferită de HILS Development

Cea de-a doua parte a ediției din această seară aduce în studioul Profit NEWS TV un invitat special. Alături de Simona Pirtea, Jarome France (CEO EMI Group) va discuta despre inovare, calitate și satisfacția clienților.

Încălcând codurile tradiționale pentru a atinge noi niveluri de implicare și descoperire, Jarome France a construit o echipă specială și responsabilă, sub forma EMI GROUP, cu prezență în România, Belgia și Slovacia. În timp, EMI a devenit un reper în sectoare precum industrie, comerț și logistică, de la proiectare până la întreținere.

Jerome France este, de asemenea, membru al secțiunii CCEF (Consilieri francezi de comerț exterior).


EMI România face parte din EMI Group, un grup industrial regional de companii cu prezență în România, Slovacia și Belgia, oferind suita completă de sisteme de acces.

 

Concentrându-ne pe inovare, calitate și satisfacția clienților, EMI oferă soluții în diverse sectoare, inclusiv industrie, logistică, asistență medicală și retail.

 

De la înființarea sa în 2000, EMI a fost o companie de referință în România, oferind sisteme de acces industriale personalizate, cuprinzând servicii de la consultanță până la întreținere. De asemenea, am atras din 2022 investitori precum Morphosis Capital și Innova Capital, care s-au alăturat în a susține visul fondatorului nostru, Jerome France, și anume  expansiunea regională.

 

Abordarea unică a EMI România este centrată pe furnizarea de soluții personalizate, asigurând o aliniere perfectă cu nevoile specifice ale clienților, de la design personalizat, producție și instalare, până la un serviciu de întreținere și reparații 24/7. Chiar mai mult, unitatea noastră de producție internă, echipată cu tehnologie de ultimă oră, garantează calitate standard internațională într-o gamă largă de produse.

 

De menționat, de asemenea, este capacitatea EMI de a aborda proiecte excepționale, înglobând întreaga gamă de provocări complexe. Câteva exemple în care am aplicat inovație și flexibilitate includ Reactorul 4 de la Cernobîl, unde am dotat sarcofagul și toate clădirile administrative din jur cu uși, soluții complete pentru hangare de aviație cu cerințe speciale și diverse sisteme unice de acces in zone industriale, logistice, comerciale.