in , ,

STC Partners începe dezvoltarea fazei a II-a la Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners începe dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București, cu o valoare a investiției de peste 15 milioane de euro.

Lucrările de construcție din faza I la Quartier Azuga sunt în plină desfășurare, iar la aproximativ 6 luni de la predarea către clienți, două treimi din unitățile de apartamente sunt deja precontractate. Proiectul oferă o gamă variată de unități, inclusiv apartamente unice, cu grădini mari și terase. Faza a II-a va introduce unități spațioase de tip duplex, poziționate pe malul lacului, într-un cadru liniștit și privat.

Quartier Azuga este renumit pentru angajamentul său față de sustenabilitate, proiect pre-certificat Green Homes și în conformitate cu standardul nZEB, care promite rezidenților o viață de înaltă calitate, cu economii semnificative în costurile utilităților și o amprentă de carbon redusă.

“Suntem încântați să anunțăm că am început dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului nostru rezidențial – Quartier Azuga. Ne-am angajat să oferim în această zonă a Bucureștiului: Tei – Colentina, cel mai bun  proiect rezidențial, sporind valoarea și imaginea zonei, creând o comunitate vibrantă și dezirabilă.”, spune Adi Steiner – Managing Partner – STC Partners

De altfel, întreaga viziune și strategie a STC Partners este dedicată stabilirii de noi standarde în locuirea rezidențială, combinând soluțiile moderne de locuire cu responsabilitatea față de mediu.

Proiectul depășește cerințele minime nZEB impuse pentru clădirile rezidențiale noi, oferind o acoperire de 50% a energiei regenerabile pe parcursul unui an, ceea ce duce la economii de până la 70% în costurile facturilor de gaz și electricitate și la emisii reduse de carbon.

“Dezvoltarea noastră stabilește un nou standard în România, atingând o calitate de neegalat în gama sa de prețuri. Prin prioritizarea unei vieți moderne și durabile, ridicăm standardele dezvoltării rezidențiale, completează Steiner.

Faza II include trei clădiri cu 115 apartamente, variind de la apartamente cu 2 camere la apartamente cu 4 camere, inclusiv unități spațioase de tip duplex. Această nouă etapă va fi finalizată până la sfârșitul anului 2025.

Despre STC Partners

STC Partners continuă povestea de succes a Quartier Gramont, proiectul rezidențial boutique de lângă Palatul Parlamentului, finalizat în 2021, concentrându-se astăzi exclusiv pe dezvoltarea Quartier Azuga – situat în apropierea zonei Tei din București, planificând în același timp noi proiecte rezidențiale în capitală. Echipa de dezvoltatori este compusă din profesioniști experimentați și colaborează cu companii cu o reputație excepțională în industrie pentru a livra cu succes proiectele.


Comunicat de presă transmis