in

VIDEO: Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus: WILD HILLS, un proiect unic în Europa de Est

Emisiune oferită de HILS Development

Testul la care am fost supuși în urmă cu cinci ani ne-a dat o lecție importantă. Unii au învățat din ea, alții s-au lăsat pradă. Adaptabilitatea nu mai repezintă cuvântul de ordine. Ne îndreptăm mai degrabă spre viziune. Un pas firesc, am putea spune, pentru ceva semnificativ. Nu ne mai mulțumesc banalul, riscăm, dorind să construim ceva solid.

“O lume sprijină pe patru lucruri: învățăturile celor înțelepți, dreptatea celor mari, rugăciunile celor credincioși și dârzenia celor bravi. Dar toate acestea nu înseamnă nimic fără un conducător care cunoaște artă guvernării.” – o replică dintr-un film celebru, platoul de filmare fiind, de această dată, realitatea, susținută nu de dunele de nisip, ci de proiecte care, sperăm noim vor dăinui.

Coordonatele emisiunii Legile Afacerilor ne-au indicat Vestul. Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus este numele tânărului care a preluat geneticul de business de la părinții lui, construind o adevărată comunitate în orașul care se află în topul celor mai renumite hub-uri de IT din țară. A câștigat pariul pus în urmă cu doi ani, mizând pe o viziune pusă la îndoială de preferințele oamenilor încă reticenți la socializare, cicatrici lăsate de pantemie.

Vlad a revenit în studioul Profit NEWS TV pentru a anuța noul proiect: WILD HILLS.

Urmărește emisiunea de mai jos pentru a află mai multe detalii despre o poveste de succes:

YouTube player