in

Aparitie noua pe piata imobiliara din Capitala. Familia Bosînceanu planuieste un proiect rezidential cu apartamente si vile

Familia Bosînceanu, cunoscută prin milionarul Gheorghe Bosînceanu din Constanța, se pregătește pentru construirea unui ansamblu rezidențial cu apartamente și vile, situat pe malul râului Colentina din București, în locul fostei autobaze a firmei Construcții și Transport Gherase. In acest sens, se pun la punct actele necesare acestui proiect. Acesta se numara printre primele proiecte imobiliare din Bucuresti ale familiei, care mai este implicata în sectorul hotelier.

Investitorul a obtinut deja un certificat de urbanism in acest scop pentru a construi ansamblul rezidențial, care va fi format din trei blocuri a câte 5 etaje și vile cu două etaje. Suprafata destinata acestui proiect este de aproximativ 18.000 metri pătrați, iar numărul de locuințe ce se pot construi se ridica la peste 100 de unități.

Proiectul a fost demarat de firma Construcții și Transport Gherase, al cărei acționar majoritar este Histria International, parte a grupului Histria, supervizat de Gheorghe Bosînceanu, soția sa, Dumitrița Bosînceanu, și fratele său, Mircea Bosînceanu. Insa, omul de afaceri nu este hotarat inca daca va demara proiectul sau va vinde terenul.