in , ,

Dupa 7 ani de pauza, SkyTower organizeaza competitia publica de alergat pe scari SkyRun

Cladirea SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania, a lansat de curand programul public SKY’S THE LIMIT, o platforma de competitii creative si sportive in cadrul careia anual se vor desfasura diverse concursuri cu premii substantile dedicate publicului larg.

Anual acesta, cele 3 competitii lansate in cadrul platformei SKY’S THE LIMIT vor acorda premii totale de peste 15.000 EUR si sunt urmatoarele:  un concurs de alergat pe scari, un concurs de fotografie si unul de creatie video:

SkyRun2023 – o editie speciala a competitiei SKYRUN de alergat pe scari este organizata din nou dupa 7 ani de pauza si la distanta de fix 10 ani de la primul SkyRun din 2013!

Daca la ultima editie din 2016 au participat aproximativ 900 de alergatori, editia speciala SKYRUN2023 se organizeaza pentru un numar limitat de doar 500 de participanti, iar etajul pana la care se urca este, in premiera, etajul 35, dupa o ascensiune de peste 122 metri si 700 de trepte.

Toate taxele de inscriere la SkyRun2023 se doneaza catre Asociatia Climb Again – www.climbagain.ro/

Detalii SkyRUN:

    1. START: 11 noiembrie 2023, ora 11:00: 700 de trepte, 122 metri ascensiune pana la etajul 35!
    2. SkyTower acorda 51 de cupe si premii supriza castigatorilor celor 8 categorii + un clasament general
    3. Oricine se poate inscrie impreuna cu prietenii si familia intr-una dintre cele 8 categorii de varsta/sex, coditia de varsta minima fiind de 18 ani.
    4. Inscrierilese pot face individual corporate pentru minim 5 alergatori , cu extra beneficii pentru alergatorii care formeaza o echipa corporate: start echipa in interval dedicat companiei, clasament separat per companie  + logo companie in galeria online pe site-ul SkyRun  (www.skytower.skyrun.ro) + mențiune în articolul post eveniment de pe site-ul SkyRun (www.skytower.skyrun.ro) și pe site-urile www.2-be.ro și www.smartatletic.ro si certificat fizic personalizat per companie cu clasamentul propriu – pentru minim 10 participanti inscrisi de la aceeai companie, la sectiunea de inregistrare corporate.
    5. STIREA completa a evenimentului este aici: https://www.skytower.ro/ro/skytower_news/editia-speciala-skyrun2023-inchide-programul-skys-the-limit-pe-anul-2023/
    6. Pagina oficiala a competitiei SkyRun2023 si inscrierea se face la www.skyrun.skytower.ro 

 

Concurs PUBLIC de fotografie numit MY VISION OF SKY 2023 (MVS2023) cu o categorie dedicata publicului larg si o a doua categorie dedicata chiriașilor turnului.

Detalii competitie foto SKY’S THE LIMIT – MVS2023:

    1. Cu doar 2 fotografii facute cu mobilul, cu drona sau cu camera foto, oricine poate castiga 1.000 EUR, 500 EUR sau 250 EUR. Un total de 6 premii sunt oferite de SkyTower in cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc pana la finalul anului 2023.
    2. Fact sheet concurs MVS2023: maxim 6 fotografii cu SkyTower, minim 60% din turn sa apara in fotografiile care trebuie postate pe social media pana pe 16.10.2023; orice alte detalii se pot solicita la skysthelimit@skytower.ro
    3. REGULAMENTUL CONCURSULUI FOTO MVS2023 SE ACCESEAZA AICI:https://www.skytower.ro/ro/skytower_news/skys-the-limit-concurs-public-de-fotografie-cu-premii-totale-de-3-500-de-eur/

 

Concurs PUBLIC de creatie video 2D si 3D denumit SKY LED WOW menit sa premieze cele mai WOW creatii video care vor genera continut pentru LED Wall-ul din lobby-ul SkyTower, un suport media de 9 metri latime X 6 metri inaltime X 1,5 metri adancime!

    1. Premiul cel mare SKY LED WOW este de 8.000 EUR pentru un video 3D de 1 minut sau 5.000 EUR pentru un video 2D, iar premiile totale pot depasi 10.000 EUR.
    2. Termenul de trimitere a creatiilor video este 15.10.2023, iar pana atunci SkyTower organizeaza, la cerere, sesiuni de vizite in lobby-ul turnului pentru a putea testa felul in care ruleaza creatiile video pe LED Wall.
    3. Concursul SKY LED WOW este PUBLIC, astfel incat orice persoana pasionata de creatii 2D sau 3D care citeste si respecta regulamentul se poate inscrie in concurs si poate castiga unul dintre cele 3 premii. Orice alte detalii se pot solicita la skysthelimit@skytower.ro
    4. REGULAMENTUL CONCURSULUI DE CREATIE VIDEO SKY LED WOW SE POATE DESCARCA DE AICI: https://www.skytower.ro/ro/skytower_news/skys-the-limit-format-din-concursuri-creative-anuale-si-competitii-sportive-cu-premii-substantiale/

Vizualuri relevante cu media LED WALL-ul din SkyTower se pot vedea aici:

https://www.instagram.com/p/CvepSkZIMUu/

https://www.instagram.com/p/Cu7Cga1Imy6/

https://www.instagram.com/p/CpN4rd4Bq9z/

PConturile de social media ale SkyTower aici:

https://www.instagram.com/skytowerbucharest/

https://www.facebook.com/SkyTowerBucharest

https://www.linkedin.com/company/bucharest-skytower/

https://www.youtube.com/@skytowerbucharest5816