in ,

Compania Nusco Imobiliara a fost evaluată la 400 mil. Euro

Comunicat de presă transmis

Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara, divizia locală a grupului italian Nusco Spa și unul dintre cei mai mari jucători din industrie, a fost evaluat anul acesta la valoarea de peste 400 mil. Euro, procesul de evaluare fiind realizat de compania KPMG în Romania.

Efectuat la cererea companiei Nusco Imobiliara, procesul de evaluare a durat două luni și a inclus  toate activele din portofoliul dezvoltatorului imobiliar, precum și proiectele de dezvoltare avute în vedere în perioada viitoare.

Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara

“După 25 de ani de prezență activă pe piață locală, traversând absolut orice etapă a pieței, trei crize economice și una sanitară, ne-am dorit să aflăm, cu adevărat, unde ne poziționăm ca valoare efectivă. Astfel, am apelat la unii dintre cei mai mari specialiști de profil și am ales să solicităm realizarea acestui proces de evaluare companiei KPMG în Romania, cărora le mulțumim pentru profesionalism și dedicare.”, explică Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara.

Cu peste 25 de ani de experiență pe piața locală, Nusco Imobiliara este o companie de referință în dezvoltarea rezidențială și comercială din România și a dezvoltat și livrat cu succes proiecte importante pe piața locală.

“Ne bucurăm mult că am avut oportunitatea de a realiza acest proiect extins de evaluare a activelor deținute de Nusco Imobiliara, un jucător important pe piața dezvoltărilor imobiliare rezidențiale și comerciale din România. A fost un exercițiu complex de evaluare și am apreciat susținerea și profesionalismul echipei Nusco Imobiliara. Prin această colaborare, nu doar că se consolidează poziția KPMG pe piața serviciilor de evaluare de companii și active, ci se și subliniază expertiza noastră extinsă în identificarea valorii, dar și înțelegerea profundă a pieței din acest sector dinamic”, a spus Bogdan Văduva, Partner, Deputy Head of Advisory, KPMG România.

Bogdan Văduva, Partner, Deputy Head of Advisory, KPMG România

Portofoliul Nusco Imobiliara numără proiecte precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B; Nusco City Faza 2 – lansată și în desfășurare; Nusco City Faza 3 – pregătită pentru lansare și în plină dezvoltare a celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei –  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.800 de apartamente dezvoltate, iar anul acesta are în dezvoltare alte 840 de apartamente și 121 de vile.


Despre KPMG România

KPMG este o rețea globală de firme profesionale ce oferă servicii de audit, taxe și consultanță. KPMG este prezentă în 154 de țări și are aproximativ 200.000 de angajați în întreaga lume. În România, KPMG oferă servicii de consultanță, audit și taxe, inclusiv în domenii precum privatizări și accesul companiilor la serviciile financiare, către o gamă largă de organizații, atât în îndeplinirea cerințelor de conformitate, cât și în dezvoltare, aducând valoarea adăugată companiilor, clienților noștri. KPMG are atât local, cât și global, cunoștințe și experiență vastă în cele mai multe sectoare de business, inclusiv imobiliare, energie și resurse naturale, infrastructură, servicii financiare, telecomunicații, industria de consum, sector public și turism.