in ,

Menatwork Solutions susține educarea sănătoasă a generației tinere, prin activitățile demarate

“Build with Menatwork” este motto-ul după care compania își menține poziția, fiind printre principalele grupuri de construcții și dezvoltare de proiecte pe piața din România care oferă soluții profesionale complete, de la furnizare de materiale de construcții, consultanță, până la expertiză tehnică și montaj.

Conform unui interviu acordat redacției, echipa Menatwork afirmă faptul că piața de Real Estate așteaptă ca factorul stabilizator să fie companiile de construcții. În acest context, șocurile măririlor de prețuri, atât al materiilor prime, cât și al manoperei, se așteaptă să fie absorbite de către companiile de construcții.

“Piața se așteaptă la predictibilitate, la stabilitate și, când acestea lipsesc cu desăvârșire, își orientează presiunea termenelor de plată și a diferențelor de prețuri către firmele de construcții.”

Ancorat în prezent, Menatwork reușește să fie un factor de echilibru prin pârghiile pe care le poate controla, printre care amintim: influențarea economiei proiectelor prin optimizări și soluții și, de asemenea, prin propriile linii de producții din cadrul grupului Menatwork.

Un alt aspect diferențiator în piața de construcții este punerea la dispoziție de specialiști și consultanți pentru alegerea produselor adecvate necesității reale.

Menatwork afirmă că principala preocupare a lor este capacitatea de a asigura politici coerente, stabilitate legislativă, proiecte naționale și regionale bazate pe nevoi reale, proiecte ce stimulează dezvoltarea.

Împlinind recent 29 de ani de activitate, Menatwork a sărbătorit această cifra adunând, ca în fiecare an, membrii echipei în zona Popești Leordeni, acolo unde se află sediul companiei din București. Această întâlnire amplă a fost marcată de plantarea a 29 de copaci. Denumită “Pădurea Menatwork”, locația va respecta tradiția în fiecare an, compania încercând să insufle un exemplu pentru comunitate.

În contextul lucrurilor semnificate ce vin în sprijinul comunității, amintim doar câteva dintre ultimele acțiuni demarate de către companie: donarea de sânge, printr-o colaborare familiară deja, cu Asociația “Fă din bine un obicei”, încurajarea învățământului românesc, prin renovarea diferitelor școli din țară și, nu în ultimul rând, susținerea educației prin sărbătorirea “Săptămânii verzi”.

“Puține lucruri sunt mai importante pentru un copil decât educația, experiențele care îi formează percepția despre lume, viață și valori. Orice inițiativă educațională care ajută creativ la deschiderea unor noi orizonturi pentru copii trebuie încurajată și ajutată. Așa că azi i-am avut invitați pe elevii Școlii 195, unde am plantat copaci în incinta locației Menatwork din Popoești Leordeni, am povestit despre cât de importantă este Săptămâna verde și respectul pentru pământ. O experiență ce ne-a hrănit sufletul și ne-a dat speranța că viitorul este în mâinile noastre. Misiunea noastră este să avem grijă de cum creștem împreună, oameni și natură. “pOM cu POM, creștem împreună Menatwork.”