in ,

Cel mai spectaculos Penthouse din capitală, vândut de Alexandru Manea pentru 5 MILIOANE de EURO, TVA inclus, în Rahmaninov Residence

Alexandru Manea, owner ANG Luxury Properties, stabilește un nou record în piața imobiliară de lux, prin vânzarea celui mai scump Penthouse din zona de Nord a capitalei, care valorează 5.000.000 EURO, TVA inclus – în Rahmaninov Residence.

Rahmaninov Residence – Lobby & Exterior

Prestigioasa reședință Rahmaninov Residence este definită de rafinament, mascând un interior opulent și carismatic, cu elemente de marmură și lemn, de calitate superioară.

Penthouse-ul este format din interioare uimitoare, cu pereți din ferestre pe toată înălțimea, materiale de cea mai bună calitate și finisaje luxury. Suprafețele sunt extrem de spațioase, construcția fiind de 730.80 mp, și terasa – 180 mp, oferind o priveliște grandioasă, atât spre parc cât și spre Lacul Floreasca.

Stând de vorbă cu Alexandru Manea, am remarcat că este nevoie de mult know-how și angajament pentru a realiza vânzări precum cea menționată mai sus: “Știm de ce anume ai nevoie pentru a face acest lucru. Nu este vorba de norocul dintr-o zi de miercuri, ci mai degrabă de persuasiunea si dedicarea necesară pentru a ajunge în vârf”. 

Alexandru Manea – Owner & Expert Broker ANG Luxury Properties

Despre ANG LUXURY PROPERTIES

Agenția imobiliară care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei, și dezvoltă o cultură a segmentului imobiliar luxury, din punct de vedere al arhitecturii, proiectării și calității.

Echipa este formată din oameni avizați și cu experiență în domeniu, inspirați și conduși de Nicoleta și Alexandru Manea – fondatorii agenției.

Biroul ANG Luxury Properties este situat într-o locație prestigioasă în Herăstrău Plaza, unde puteți întâlni cele mai bune oportunități de investiție și dezvoltare pentru viitor.