in ,

Prima Development Group demarează lucrările la un nou ansamblu rezidenţial în Oradea, Green Residence

Prima Development Group demarează lucrările la un nou ansamblu rezidenţial în Oradea, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul, dezvoltat de Prima pe parcursul ultimilor ani. Împreună, cele două ansambluri vor forma cel mai mare complex rezidenţial din Oradea, cu peste 1.600 de apartamente.

Green Residence înseamnă peste 800 de apartamente grupate în şase imobile cu demisol, parter şi 10 etaje, care oferă locatarilor standarde de confort şi calitate adaptate secolului 21: 3 căi rapide de acces auto, peste 600 locuri de parcare supraterane şi mai mult de 200 subterane, plus staţii de încărcare electrică. Cu mai mult de 4.000 de metri pătraţi de spaţii verzi, Green Residence oferă noilor rezidenţi ai ansamblului confortul unor locuinţe inteligente, cu facilităţi de transport şi acces rapid la centre comerciale şi mall-uri. O premieră pentru ansamblurile rezidenţiale din Oradea o va reprezenta grădiniţa cu creşă, dezvoltată pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi în cadrul complexului, de care vor beneficia toţi rezidenţii acestuia.

“Prima Nufărul este un proiect de referinţă al nostru în Oradea şi prin continuarea sa cu Green Residence devine cel mai mare ansamblu rezidenţial din acest oraş, cu peste 1.600 de apartamente. Ridicăm conceptul de confort la un nivel superior şi oferim clienţilor noştri toate facilităţile unor locuinţe inteligente, cu sisteme smart, înconjurate de spaţii verzi. Direcţia sustenabilităţii, a reducerii amprentei de carbon este una dintre preocupările majore ale Prima Development Group. Apartamentele pe care le construim sunt fiabile, îşi cresc valoarea în timp, aşa încât sunt o bună investiţie şi, în plus, înglobează tehnologii prietenoase cu mediul. Din acest motiv ne-am dorit să dotăm ansamblul cu staţii de încărcare electrică, pentru că vrem să contribuim activ la susţinerea infrastructurii de mobilitate electrică din ţara noastră. Suntem convinşi că ansamblul Green Residence, o investiţie totală de aproximativ 40 de milioane de euro, va oferi locuitorilor săi o experienţă cu totul nouă – confortul oferit de sistemele smart ale locuinţelor inteligente şi certitudinea de a fi realizat o excelentă investiţie, cu beneficii pe termen lung”, a declarat Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group.

La începutul anului 2023, primele 200 de apartamente vor fi gata pentru predare către proprietari, iar alte 150 vor fi finalizate până în la sfârşitul anului 2023. Ansamblul de locuinţe va fi construit integral şi finisat până în 2025.

Green Residence are şi avantajul de a fi amplasat strategic, astfel încât să ofere facilităţi multiple, de la cele privitoare la transport, până la proximitatea de centre comerciale importante. De la Green Residence se ajunge rapid la Aeroportul internaţional Oradea, există o ieşire directă către şoseaua de centură, iar staţiile de autobuz se află la maximum 300 m distanţă de complexul de locuinţe. Proximitatea faţă de mari lanţuri de supermarketuri şi mall-uri – Lotus Mall se află la doar 1,5 km distanţă, şcoli şi grădiniţe reprezintă alte avantaje al acestui ansamblu rezidenţial.

“Totul este gândit astfel încât să înglobeze o noţiune extinsă de confort – de la cel oferit propriu-zis de spaţiul locuibil, la parcări, staţii electrice de încărcare, facilităţi de transport şi acces la spaţii comerciale”, a mai spus Andrei Moanţă.