in ,

The Level Apartments a ajuns la un procent de vânzări de 50% din apartamentele incluse în faza a doua

The Level Apartments, un proiect rezidenţial premium amplasat în nordul Bucureştiului, în zona Străuleşti – Petrom City, a ajuns la un procent de vânzări de 50% din apartamentele incluse în faza a doua, cu un an înainte de finalizarea acesteia.

Faza a doua a proiectul va include la finalizare 130 de apartamente, 150 de locuri de parcare şi 1.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, în urma unor investiţii de 12,5 milioane de euro. Faza întâi a The Level Apartments a fost finalizată şi livrată integral clienţilor în 2020 în urma unor investiţii de 3,5 milioane de euro.

“Faza a doua a proiectului se va livra cu 100% din apartamente vândute ţinând cont de rezultatul actual. Este exemplul potrivit al reţetei de succes despre care vorbim de mai mulţi ani: un proiect bine conceput, un public ţintă identificat corect, un plan de business coerent completat cu o strategie şi o echipă de vânzări de top. Toate acestea duc la livrări de proiecte vândute integral. În plus, zona Petrom City trece printr-o efervescenţă imobiliară, cu peste 500 de apartamente în construcţie şi planuri pentru câteva mii de unităţi rezidenţiale”, a declarat Tiberiu Stănculete, vicepreşedinte SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului rezidenţial The Level.

Zona în care este amplasat The Level Apartments este în plină expansiune, dezvoltatorul luând în calcul acest aspect şi dezvoltând proiectul retras faţă de profilul stradal. Astfel, şoseaua va putea fi extinsă la patru benzi de circulaţie, cu trotuare largi şi spaţii verzi de aliniament generoase. Printre finisajele premium ale proiectului se numără faţada ventilată integral, care va duce la o eficienţă energetică ridicată, parchet triplu stratificat, încălzire prin pardoseală, centrală termică de clădire, suprafeţe vitrate de mari dimensiuni, ceramică, parchet şi obiecte sanitare premium.

Redport Capital, dezvoltatorul The Level Apartments, a achiziţionat recent alături de Mobexpert un teren cu o suprafaţă de 44.000 de metri pătraţi vis-a-vis de Petrom City, sediul central al OMV Petrom. SVN Romania a oferit consultanţă cumpărătorilor.

“Zona Străuleşti – Petrom City se va transforma într-un pol rezidenţial de prestigiu al Bucureştiului şi noi avem avantajul de a fi pariat primii pe această zonă, prin dezvoltarea şi finalizarea fazei 1 a proiectului The Level, continuând apoi cu dezvoltarea actuală a fazei II şi cu achiziţia de terenuri pentru un pipeline generos. Avem un model de business foarte atractiv, bazat atât pe standarde superioare de locuire cât şi pe randamente consistente oferite investitorilor noştri şi vom continua să identificăm oportunităţi de business interesante”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director şi acţionar majoritar al grupului Redport.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare.

SVN Romania este unul dintre cele mai mari jucători activi pe piaţa de consultanţă imobiliară din România şi liderul detaşat al segmentului rezidenţial. Compania are şi trei birouri regionale, în Braşov, Cluj – Napoca şi Covasna şi mai desfăşoară activităţi şi în Constanţa, Sibiu şi Oradea. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 1.600 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ.