in ,

Kone relochează și extinde spațiile de birouri și depozitare

Compania Kone, jucător în domeniul ascensoarelor și scărilor rulante, își consolidează activitatea în România prin relocarea și extinderea spațiului de birouri și depozitare, într-un campus din vestul Capitalei. Kone a închiriat un spațiu total de 1.230 metri pătrați, constând în 900 metri pătrați de spații de birouri și 330 metri pătrați de spații de depozitare în West Business Campus.

Kone a fost înființată în anul 1910 în Finlanda. Pe lângă furnizarea ascensoarelor, scărilor rulante și a ușilor automate, compania furnizează și soluții de mentenanță, reparații și modernizare, ce adaugă valoare ciclului de viață a clădirilor. Kone are în prezent circa 60.000 de angajați în peste 60 de țări.

Compania este prezența în România începând cu anul 2008, iar de atunci își extinde an de an activitatea pe toate segmentele de piață. Zona din jurul stației de metrou Preciziei a înregistrat o redezvoltare importantă în ultimii 15 ani, fiind livrate proiecte majore de birouri de clasa A (West Gate, noul sediu Renault), campus studențesc (West Gate), spații de retail (Militari Shopping, Metro), în timp ce alte proiecte, mai ales rezidențiale, sunt acum în faza de pregătire.