Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

in ,

PPF Real Estate a prelungit certificarea anti COVID-19 pentru Crystal Tower şi Metropolis Center

PPF Real Estate a prelungit certificarea anti COVID-19, emisă de compania globală Dekra pentru Crystal Tower şi Metropolis Center, cele doua clădiri de birouri clasa A, situate în centrul zonei principale de business a Bucureştiului.

Certificarea confirmă implementarea celor mai bune practici şi recomandări ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi a reglementărilor locale pentru prevenirea infecţiilor cu COVID-19. Inspectorii Dekra au verificat implementarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 şi implementarea măsurilor de prevenţie în sectoarele de recepţie, servicii tehnice şi de mentenanţă şi curăţenie şi menaj. De asemenea, certificarea atestă verificarea furnizorilor de bunuri şi servicii şi a comunicării măsurilor şi procedurilor anti Covid-19 implementate de PPF Real Estate personalului angajat şi clienţilor săi.

“Ştim că oamenii îşi doresc în continuare să vină la birou pentru a lucra, a se dezvolta, a fi creativi, a colabora şi a se implica, aşa că este de datoria noastră să-l facem un mediu cât mai sigur. Obiectivele noastre de siguranţă sunt constante şi credem că astfel de certificări demonstrează că putem atenua riscurile pentru sănătate în aşa fel încât chiriaşii şi vizitatorii lor să-si poata fructifica orele muncă petrecute împreună, a declarat Mirela Ciovica, Head of Leasing, PPF Real Estate România.

Situată în cartierul central de afaceri al Bucureştiului, Crystal Tower este o clădire de birouri clasa A cu privelişti spectaculoase asupra oraşului. Este, de asemenea, singura clădire de afaceri din ţară care are propriul heliport privat. Clădirea de birouri are un spaţiu total de închiriat de aproximativ 16.000 mp şi găzduieşte clienţi precum Ceetrus România, Editec şi Reckitt Benckiser. EPAM Systems, companie globală din domeniul IT, a închiriat recent 1.100 mp în Crystal Tower pentru a-şi deschide primul sediu din România. Agenţia globală de publicitate şi media Havas a închiriat 600 mp în aceeaşi clădire pentru a-şi realoca noul birou din România aici.

Considerată o clădire de referinţă în Bucureşti prin arhitectura sa unică şi locaţia centrală, Metropolis Center are 19.000 mp pentru spaţii de birouri şi retail. În prezent, găzduieşte în principal chiriaşi companii multinaţionale, cum ar fi Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Image, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Tecton şi alţii.

Parte a Grupului PPF, PPF Real Estate a intrat în România în anul 2016, cu o primă investiţie imobiliară pe piaţa de birouri clasa A, Metropolis Center, urmată în 2018 de achiziţia Crystal Tower. PPF Real Estate oferă servicii complete pentru mai mult de 25 de proiecte la nivel global, iar valoarea activelor administrate depăşeşte 2,4 miliarde de euro. Compania îşi desfăşoară activitatea în Republica Cehă, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România şi SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari ai acestor pieţe.

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.