in , ,

Maurer Imobiliare a obținut premiul Best New Concept în cadrul Launch&Award Gala

Maurer Imobiliare a primit premiul Best New Concept în cadrul Galei Launch & Award, marca The Times – Investing in Property pentru conceptul creat – RoomInnovation.

Orientați în permanență spre tehnici noi de îmbunătățire a timpului de livrare și pentru eficientizarea spațiului de locuit, Maurer a adus inovația prin conceptul RoomInnovation, ce are la bază mult căutata cerere de a maximiza spațiul disponibil într-un apartament.

Concept ce revoluționează experiența de locuire, acesta vizează în mod direct aspectele funcționale și de design, fiind dezvoltat de Maurer și executat tehnic împreună cu firme germane de prestigiu.

Designul imobilului dotat cu RoomInnovation este unul al eficienței desăvârșite, produse precum Innovation Wall(perete mobil) și Innovation Bed(pat mobil) aduc posibilitatea utilizării din plin a spațiului de locuit, dormitorul matrimonial poate fi transformat în cameră de zi, spațiu de joacă pentru copii, birou de lucru, și multe alte posibilități.

Conceptul a fost deja integrat în proiectul etalon Maurer, Avantgarden3, faza V, iar odată cu aceasta, a fost lansat conceptul de apartamente multifuncționale, prin care suprafața locuinței este practic dublată, totul fiind inclus în prețul apartamentului, negenerând costuri suplimentare în sarcina clientului.

Apartamentele multifuncționale vin cu un confort fizic sporit, spațiul  fiind nelimitat datorită pereților mobili și zonelor de relaxare întinse, dar și datorită pereților interiori cu o înalțime de 2,60 m, mai mare decât înălțimea standard a apartamentelor.