in

River Development închiriază 1000 mp în clădirea Paris din Sema Parc către CIT ONE

River Development, cel care a dezvoltat proiectul Sema Parc, anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu CIT ONE pentru un spațiu de birouri de aproximativ 1.000 mp, din cadrul clădirii de birouri Paris. Chiriașul a intrat în posesia spațiului în luna aprilie 2020, iar sediul a devenit operațional de la începutul lunii iunie 2020, pentru o perioadă de 5 ani.

„Clădirea de birouri Paris este una din clădirile din segmentul office, parte din proiectul cu funcțiuni mixte: office, rezidential și retail – Sema Parc. Sema Parc a fost de la început un proiect foarte ambițios, conceput pentru a transforma unul dintre cartierele din zona central-vestică în destinația preferată pentru job, locuință și divertisment. Clădirea de birouri Paris, finalizată la inceputul anului 2018, respectă acest concept și este perfect aliniată tendințelor actuale și termenilor de proiectare. Grija față de chiriașii noștrii este la baza modelului nostru de business și ne propunem să le oferim acestora cât mai multe opțiuni de extindere și reamenajare a spațiului, de-a lungul colaborării noastre, în funcție de cum evoluează business-ul acestora. Ne-am bucurat să sprijinim echipa CIT One în procesul de implementare recent finalizat și sperăm ca noul sediu să fie locul cât mai multor reușite! ” a declarat Ion Rădulea, CEO River Development.

Clădirea Paris are o suprafață închiriabilă de 10.100 mp dispuși la parter și etajul 1. Noul sediu al companiei CIT ONE – furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori de pe piața românească, se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp și ocupă parțial etajul 1 al clădirii Paris. În birourile amenajate de curând, echipa CIT One va desfășura în preponderent activități de birou.

“Spațiul de curând deschis în clădirea Paris reprezintă sediul principal al companiei CIT ONE și are un concept inovator care atinge echilibrul dintre workplace și wellbeing, gândit să fie un mediu de lucru armonios pentru echipa CIT ONE și ușor accesibil ca locație. Ne bucurăm că, odată cu deschiderea sediului din clădirea Paris, vom putea fi prezenți într-una dintre cele mai importante clădiri de birouri din Capitală”, a declarat Răzvan Ghelmeci, Director Executiv CIT ONE.

Chiriașii vor avea acces și la facilitățile disponibile în cadrul Sema Parc, precum supermarket și alte formate de retail, food truck, restaurante, dar și la cele de relaxare după orele de program, precum academie de dans, cursuri de escaladă sau tenis de masă.

În ultimii ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care peste 38.000 mp în Sema Parc. Clădirile Bruxelles, Paris și Berlin sunt deja livrate.

Clădirile de birouri existente au atras o paletă vastă de chiriași precum: Tribunalul București Secțiile Civile VI și VII, Brico Depot, ALTEN România, Studio Moderna, Trylon, PTC Eastern Europe, Mega Image, World Class România și alții.

În prezent, River Development dezvoltă proiectele Sema Parc și THE LIGHT.

Sursa foto: Esop.ro