in

Forty Management a vândut o treime din Central District 4 Elemente cu 1,3 milioane euro

Forty Management a vândut o treime din spațiul comercial al Central District 4 Elemente cu 1,3 milioane euro. Proiectul are 194 de apartamente și 1.700 mp spații comerciale și se ridică valoarea de 24,2 de milioane de euro.

Forty Management dezvoltă în acest moment patru proiecte imobiliare mixte și a vândut 30% din spațiul comercial al Central District 4 Elemente de lângă parcul Titan către un fond de investiții. „Suntem în negocieri avansate pentru închirierea ultimilor 1.000 mp din zona comercială a Central District 4 Elemente și avem un acord de principiu și pentru vânzarea acestuia în funcție de yieldul obținut. Componenta rezidențială formată din 194 de apartamente este deja sold-out“, a declarat Ana Hogea, director de vânzări  Forty Management. Ansamblul valorează 24 milioane de euro, 20 milioane de euro reprezentând partea rezidențială, deja contractată, iar 4 milioane de euro, partea comercială.

În februarie 2020, Forty Management a închiriat 500 mp din zona comerciala a proiectului cu o suprafață totală de 1.700 mp, către retailerul Profi, pentru o perioadă de 15 ani. Procesul de construcție a Central District 4 Elemente decurge normal și a apărut o creștere a cererii, pe măsură ce se apropie de termenul de finalizare, programat pentru trimestrul III al acestui an. Central District 4 Elemente este premiat internațional, pre-certificată Clădire Verde, având 1.700 mp de zonă comercială și 194 de apartamente, și este dezvoltat lângă Parcul Titan, pe Strada Fizicienilor nr. 2.

Sursa foto: Central-district-4-elemente.business.site