in ,

Proprietarul Pieței Vitan construiește un ansamblu rezidențial

154 apartamente și un supermarket Mega Image  vor fi construite lângă Primăria Sectorului 3,  zona Pallady, cu o investiție ce se ridică la peste 15 milioane de euro.

Terenul este format din două loturi alipite și este în proprietatea familiei Gagiu, ce deține Piața Vitan. Beneficiarii proiectului au cumpărat recent terenul de circa 3.000 de metri pătrați, lângă Primaria Sectorului 3 și Școala 80. Proiectul propus prevede construirea a două blocuri cu 154 de apartamente și subsoluri dedicate parcărilor.

Primul proiect rezidențial dezvoltat de investitor a fost Barrio Residence din zona Pieței Victoriei. Construcția blocului cu 42 de apartamente de lux a fost definitivată în 2019 în urma unei investiții de 5 milioane de euro, iar dezvoltatorul mai are de vândut doar apartamentele de la ultimul etaj, a căror prețuri depășesc 400.000 de euro. Principala afacere a familie Gagiu este piața agroalimentară Vitan, unde închiriază spații comerciale pentru o serie de firme. Această afacere are un rulaj anual de peste 11 milioane de lei, iar, în 2018, a raportat un profit de circa 3 milioane de lei, potrivit datelor termene.ro.