in ,

Gala Premiilor Investing in Property 2020. Cine a inspirat domeniul imobiliar din România în anul 2019

Investing in Property premiază excelența în real – estate, acordând 15 trofee în cadrul unei Gale esquisite consacrată Partenerilor şi Liderilor pieţei. 10 premii vor fi acordate unor companii care domină piața pe segmentele ei principale şi 5 Liderilor industriei de Real-Estate.

Luxuria Domenii Residence va primi din partea Investing in Property trofeul „BEST UPSCALE RESIDENTIAL PROJECT”.

Dezvoltatorul s-a remarcat pe piața de real estate datorită ansamblului de lux și exclusivist pe care-l construieşte în prezent, prin care va oferi viitorilor locuitori un stil de viață select.  Este primul ansamblu rezidențial din București certificat BREEAM, fiind de la început proiectat pentru a se încadra în clasa energetica A și în categoria de „clădiri verzi”.

Brisk Group – mereu cu un pas înainte este câştigătorul trofeului BEST PROJECT & COST MANAGEMENT FIRM OF THE YEAR.

Brisk Group este o companie de consultanţă în construcţii care demonstrează pe zi ce trece faptul ca este un prestator  de success care livrează servicii la standarde internaţionale clienţilor săi. Brisk Group a dobândit o experiență vastă în domeniu şi a demonstrat că poate conduce  proiecte de orice dimensiune, indiferent de sectorul de activitate. Prin devotamentul unei echipe închegate, prin atitudinea profesionistă şi orientarea către viitor, Brisk Group a demonstrat că este tot timpul Cu un pas înainte!

Global Vision a fost desemnat câştigătorul premiului MOST INNOVATIVE PROJECT OF THE YEAR, fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar independent. Compania a înregistrat una dintre cele mai accelerate creșteri din Centrul și Sud-Estul EuropeiÎn prezent, Global Vision dezvoltă cel mai mare proiect cu funcțiuni multiple din sud-estul țării, Constanța Business Park, în proximitatea Portului Constanța.

Cu proiectele în derulare de 500 milioane de euro, în US, România, Slovacia și Slovenia, Sorin Preda, CEO ul companiei caută activ oportunități și în Croația, Serbia, Cehia, Ungaria.

Premiat pentru inovație, sustenabilitate și pentru design-ul deosebit, ce include spații verzi pe mai mult de 2/3 din suprafața terenului, dezvoltatorul Forty Managementva primi din partea Investing In Property trofeul „MOST SUSTAINABLE GREEN PROJECT”.

Proiectul de succes Central District 4 Elemente este precertificat Green Homes, datorită conceptului de design al clădirii, ce include spații verzi și de agrement planificate pe mai mult de 2/3 din suprafața terenului, iluminat complet cu LED-uri, control individual pentru sistemele de încăzire și răcire, ventilație naturală pentru fiecare apartament, arhitectură modulară pentru posibilitatea de reconfigurare a apartamentelor.

Noblesse Interiors a fost desemnat câştigătorul trofeului THE BEST INTERIOR DESIGN COMPANY. Reprezentant a celor mai importante branduri internaționale, atent selecționate, Noblesse Interiors comercializează o gamă completă de mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat, textile, placări și obiecte sanitare,  caracterizate prin diversitate stilistică, originalitate și garanția unor produse premium, autentice.

Noblesse Interiors face parte din Noblesse Group International, reprezentând un concept original în lumea designului interior pe segmentul premium și luxury, un mix al celor mai frumoase colecții internaționale.

Specializați în proiecte rezidențiale, HoReCa, office-urișipublice, designerii Noblesse Interiors sunt, dincolo de profesioniști, creatorii unor interioare personalizate, care reflectă fidel povestea fiecărui beneficiar sau brand în parte.

Vestita agenţie imobiliară Dorobanţi Luxury House a fost desemnată câștigătoarea premiului BEST LUXURY REAL-ESTATE, datorită afilierii sale la cel mai mare site de luxury international, în urma rezultatelor obținute pe nișa de piață pe care s-a axat –piața imobiliară de lux. Prin introducerea agenției Dorobanți LuxuryHouse în această rețea, va adăuga România pe site-ul de luxury international, dându-i valoare.

Cel mai mare dezvoltator pe piața imobiliară de lux, ONE United Properties este desemnat câștigătorul premiului BEST LUXURY RESIDENTIAL DEVELOPMENT OF THE YEAR .

Dezvoltatorul imobiliar deţine în portofoliu proiecte precum One Floreasca Lake, One Herăstrău Park, One Charles de Gaulle sau One Herăstrău Plaza,însă are la activ și clădiri de birouri.

Premiul pentru cel variat portofoliu de constructii va fi acordat companiei Electrogrup. În urmă cu mai bine de 20 de ani, în 1997, Teofil Mureșan înființa în Cluj Napoca Electrogrup, cu activități de construcții de rețele energetice. În timp, compania a evoluat către construcții de rețele de telecomunicații iar de 10 ani este foarte activă în piața de construcții civile, ca antrerprenor general, în România și în afara țării. Începând de anul trecut, Electrogrup dezvoltă și proiecte smart city la cheie pentru orașele viitorului și se pregătește să devină constuctor pentru orice tip de infrastructură. Printre cele mai importante proiecte anunțate de companie se număra pista și balizajul pentru Aeroportul Ghimbav-Brașov, o parcare etajat[ inteligentă la Oradea și complexul rezidențial Nusco Citta din București. Tocmai de aceea Investing in Property îi va înmâna companiei Electrogrup trofeul “MOST VARIOUS PORTFOLIO IN CONSTRUCTIONS”.

CTPark a fost desemnat câştigătorul premiului BEST LOGISTIC COMPANY, fiind este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1 milion mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Investing in Property îi va acorda companiei Globalworth premiul BEST OFFICE PROJECT OF THE YEAR. Compania este activă în Europa Centralăşi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra şi citată în segmentul AIM.

Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de  logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Liderii industriei de Real – Estate

Unul dintre cele 5 trofee pe care Investing in Property le va oferi liderilor industriei, îi va reveni lui Geo Mărgescu, Co-Founder & CEO – ul companiei Forte Partners, cu titlul PERSONALITY OF THE YEAR IN REAL ESTATE.

Geo Mărgescu este unul dintre cei mai experimentați manageri din segmentul imobiliar, în care este prezent deja de peste două decenii, traversând perioadele aride de criză. Împreună cu partenerii săi de la Forte Partners, Geo s-a poziționat drept unul dintre cei mai activi jucători de pe piața imobiliară din capitală, pe segmentele office și rezidențial.

Premiul BEST WOMAN IN REAL ESTATE va fi înmânat Antoanelei Comşa, care conduce, din poziția de Director General, activitatea pe plan local a grupului spaniol de dezvoltare imobiliară Gran Via, prezent în România din 2006.

Premiul pentru cea mai bună echipă de arhitectură le aparține profesioniştilor Andrei Nistor & Alfredo Biosca.

Având experienţă de peste 16 ani şi dorinţa de a dezvolta parteneriate de lungă durată cei doi au reușit să transforme viziunea şi nevoile clienţilor în proiecte de arhitectură care aduc un plus de inovaţie.

Dragoș Apostol,Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnat de Investing in Property cel mai bun avocat al anului. Dragoș s-a alăturat companiei Țucă Zbârcea & Asociații după câțiva ani petrecuți în cadrul altor firme de avocatură. El a acordat asistență juridică în proiecte complexe de concesiuni și drept imobiliar, precum și fuziuni, achiziții și procese de privatizare, reprezentând investitori importanți în domeniul minier, petrol/gaze, construcții de mașini, precum și fonduri de tip private equity sau societăți de administrare a activelor.

Bogdan Doicescu este câştigătorul premiului STRATEGIC INVESTOR OF THE YEAR. Bogdan a fost „pregătit” de mic pentru a prelua frâiele afacerii și iată că azi conduce un business de milioane de euro. Înainte să înceapă să lucreze pentru dezvoltarea afacerii înfiinţate de tatăl său, Bogdan a acumulat experienţă în cadrul unor companii precum Douglas Elliman Real Estate, una dintre cele mai mari companii de brokeraj rezidenţial din New York, precum şi Canary Wharf Group din Londra, compania care deţine unul dintre principalele cartiere financiare ale Londrei, condusă de românul Sir George Iacobescu

Trofeele vor fi înmânate câștigătorilor la Gala Premiilor 2020, organizată de Investing in Property într-o locație exclusivistă, la o dată pe care o vom anunța imediat ce România va ieși din starea de urgență.