in

Cordia planuieste să dezvolte proiecte imobiliare mixte în parteneriat cu divizia office a firmei Futureal

Dezvoltatorul imobiliar Cordia are in plan să dezvolte în parteneriat cu divizia office a firmei mamă Futureal proiecte imobiliare mixte în București. Compania a achiziționat, recent, mai multe terenuri, dintre care unul de 21.000 mp de la Viorica Gușă Drăgan, soția defunctului Iosif Constantin Drăgan, lângă Petrom City, altul de 18.000 mp pe bulevardul Laminorului și unul de 15.500 mp pe strada Fabrica de Cărămidă de la copiii medicului Ion Chiricuță.

Dezvoltatorul Cordia a achizitionat terenul de circa 21.000 de metri pătrați și are in plan sa construiasca în loc un ansamblu rezidențial cu blocuri de 8 etaje, care pot adaposti in total 800 de apartamente, dar cel mai probabil vor fi mai puține, potrivit lui Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia România. Compania așteaptă aprobarea PUZ în primul trimestru al anului viitor.

„Fiecare zonă are tipul său de proiect. Probabil, având în vedere că e lângă lac (n. red. lacul Grivița) va fi format din vile cu patru sau șase apartamente, mai aerisit, cu spații verzi mari. Celălalt proiect, de lângă Petrom City, va include blocuri, dar traficul din interiorul proiectului va fi exclusiv pietonal sau cu biciclete sau trotinete, mașinile urmând să intre în proiect direct la subsol și să circule acolo”, a declarat Mauricio Mesa Gomez.

Sursa foto: Wall-street.ro