in

Investitorii coordonati de Ramon Tsur și-au mai adăugat în portofoliu o fostă fabrică

Acționarii fostei IUGC din București, vor să dezvolte un proiect imobiliar mixt care va cuprinde peste 1.500 de locuințe și spații comerciale. Proprietatea intra in portofoliul investitorilor si se alătură altor trei foste fabrici deținute de acestia.
Fosta fabrică este situata in apropierea Pădurii Andronache si cuprinde 7 construcții cu o suprafață la sol de aproximativ 16.000 de metri pătrați, în care funcționează furnizori de accesorii pentru mobilă, comercianti de produse industriale si producători de mobilă.
Proprietarii spațiilor au demarat luna trecută procedura de obținere a unui Plan Urbanistic Zonal, dosar care prevede dezvoltarea unui proiect imobiliar mixt cu aproximativ 11 blocuri de apartamente a câte 11 etaje, un supermarket și sedii de firme. Suprafața desfășurată propusă este de peste 143.000 de metri pătrați, iar prin estimari ar putea fi construite aici peste 1.500 de apartamente. Terenul de 4,7 hectare pe care se poate ridica acest proiect poate fi evaluat la 9,5 milioane de euro.

Sursa foto: Profit.ro