in

inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”

Anul acesta, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie.

Desemnarea “Best Interior Design Studio“ este realizată de către un juriu intern aparținând BUILD MAGAZINE pe baza unor criterii clar stabilite, cum ar fi excelență în domeniu, complexitatea și diversitatea proiectelor și inovațiile pe care le aduce pe piață compania respectivă. Acest juriu este format dintr-un grup de evaluatori, specialiști în domeniu, care analizează o listă de studiouri de design creată pe baza unei cercetări extinse. Printre membrii juriului se numără directori BUILD, dar și managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucură de o experiență de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul oferă condiții de concurență echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoașterea celui mai bun și valoros dintre acestea pe fiecare țară.

În acest an, în urma analizării tuturor dosarelor nominalizate și a informațiilor suplimentare care au stat la baza consolidării nominalizărilor, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania”.

„Concentrându-se pe o multitudine de discipline, Architecture Awards se străduiește să recunoască și să plătească un omagiu tututor celor care excelează în domeniul arhitecturii și designului interior. Dintre toate studiourile de design interior evaluate, de la cele mai mari la cele mai mici, Architecture Awards îi omagiază doar pe cei care au dovedit excelență în aceste domenii”, a declarat Kaven Oscar Cooper, Awards Executive.

Architecture Awards este la cea de-a cincea ediție, cu un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor și persoanelor care participă la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial:

“Premiile câștigate de-a lungul timpului de echipa inSIGN by Noblesse Group International sunt o recunoaștere importantă a profesionslismului și pasiunii întregii echipe, atribute pe care le punem întotdeauna în slujba clienților noștri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltăm și implementăm, fie că sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuințe. Această distincție reprezintă pentru noi dovada faptului că studioul inSIGN este apreciat tot mai mult la nivel internațional, proiectele noastre răspunzând celor mai exigente cerințe ale clienților noștri”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.