in

Orbis, partenerul AccorHotels, inaugurează un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu familia Dogariu, deținătoarea Dentotal Protect

Partenerul AccorHotels,Orbis, cel mai mare lanț de hoteluri din Europa Centrală, își extinde rețeaua în București , la bază fiind un contract semnat în toamna anului 2018 cu Dentotal Hospitality, o familie de medici stomatologi. Compania este deținută de Anghel și Bogdan Dogariu, proprietarii firmei de import și distribuție de materiale dentare Dentotal Protect. Hotelul ibis Styles trebuia deschis în luna aprilie, în centrul Bucureștiului, dar va fi inaugurat săptămâna viitoare, în contextul pandemiei de Covid-19. Investiția totală a hotelului se ridică la 10 milioane euro.

În aprilie 2019, fondul de investiții Abris a preluat Dentotal Protect. Familia Dogariu are la activ investiții în turism, controlând și hotelul de patru stele Mercure Bucharest City Center, situat pe strada George Enescu din București, tot în parteneriat cu Orbis.

Acționar al Dentotal Hospitality este și Daniela Giroveanu, sora acestora, având 35%.

ibis Styles Bucharest City Center a fost construit acum pe strada Știrbei Vodă 146. Hotelul va avea 152 de camere. Un alt hotel ibis Styles este deschis în București împreună cu firma Construcții Erbașu, pe baza unui acord de management.

Sursa foto: Bursa.ro