in ,

Cortina126 – Coregrafia ritmului temporal. Proiect realizat de Phenomena Laboratory

Cortina126 by EDEN Capital. Phenomena Laboratory project

Un spațiu distins, o atmosferă captivantă, o percepție unică a emoției, o piesă în care „cortina” joacă rolul principal, având puterea transformatoare a vieții.

“Prin folosirea unui limbaj vizual atât de simplu, ne propunem să schimbăm paradigmele stabilite.” – sub acest crez, Phenomena Laboratory a creat proiectul Cortina126, parte a suitei Cortina, a cărui dezvoltator imobiliar este EDEN Capital Development, unul dintre cei mai importanți actori ai segmentului de Real Estate din București.

Complexul de locuințe ce stă sub brand-ul Cortina by Eden Capital reflectă o viziune reinterpretată a designului contemporan, ale cărui caracteristici au semnificații multiple, niciodată fixate într-un singur sens.

Semnătura Phenomena Laboratory asupra Cortina126 transcede prin stiluri, tendințe și timp, dezvăluind o imagine captivantă asupra complexității umane. Fiecare element a fost conceput special pentru a integra o comunitate, pentru a o dezvolta, echilibrând citadinul cu detalii simple, complexe în același timp.

Pornind de la conceptualizarea inițială până la finisajele finale, nu este trecut cu vederea niciun aspect component al procesului de proiectare sau construcție. Rezultatul, este un portofoliu de proprietăți ce emană un sentiment de eleganță și rafinament, ce reflectă angajamentul dezvoltatorului de a crea spații durabile, îmbinând frumusețea și funcționalitatea.

“ Reperul nostru este acela de a construi proiecte armonioase, corelate conceptual cu viitorul care începe din momentul livrării locuințelor, pentru că de atunci prind viață unitățile locative ce se livrează și comunitățile care se formează. Acestea trebuie să îndeplinească anumite criterii pe care noi ni le impunem, iar printre ele se numără durabilitatea, confortul, frumusețea, armonia cu peisajul înconjurator sau potențarea lui. Prin studiile pe care le realizăm și rezultatele pe care le implementăm, reușim să întegrăm cerințele, să le adaptăm așteptărilor și dorințelor targetului nostru și să impunem noi standarde de concept de locuire și construire. Sigur, contează mult faptul că ne autofinanțăm, așadar nu depindem de factori exteriori și mai mult, costurile finanțărilor nu sunt suportate de către client, lucru ce ne-a permis să avem un raport calitate/preț foarte bun. afirmă echipa EDEN Capital.

Atenția la astfel de detalii se regăsesc în toate proiecte ce poartă semnătura dezvoltatorului, fiecare având și o identitate separată, accentuată de stilurile arhitecturale clean, în concordanță cu cerințele pieței.

În acest an, EDEN Capital are în plan lansarea a cel puțin două noi proiecte și sărbătorește 15 ani de la fondare.

Real estate-ul autohton, la fel ca și noile generații, ca și viața în sine, sunt în efervescență. Noua plajă disponibilă și conceptele de locuire s-au schimbat în ultimii ani, și observăm o orientare către zonele periurbane care devin centre ce satisfac pe deplin stilul de viață și cerințele comunității.

Planurile noastre strategice și portofoliul imobiliar pe care îl deținem este previzionat pentru cel puțin 10 ani de acum înainte și acordăm o atenție deosebită unor zone pe care noi le considerăm cu potențial și pe care ne dorim să le abordăm pentru dezvoltare. Suntem cei care am deschis noi zone de dezvoltare urbană  și ne uităm cu mândrie că în jurul acestor ansambluri, alți dezvoltatori au început să construiască.” conchide dezvoltatorul.

Cortina126 by EDEN Capital. Phenomena Laboratory project