in

Brisk Group, prezent la două evenimente cheie, în contextul extinderii în peisajul de business

Claudiu Mihail Bisnel, Managing Partner Brisk Group

Prin reprezentantul Claudiu Mihail Bisnel, Managing Partner Brisk Group, compania și-a făcut apariția la două evenimente semnificative în Republica Moldova: AGA AmCham Moldova și Conferința Banking.

Ambele evenimente sunt promotoare ale extinderii prezenței în peisajul de business, atât cel local, cât și cel ce traversează anumite granițe.

„Suntem mândrii să împărtășim participarea noastră la două evenimente cheie din Republica Moldova, prezentând angajamentul nostru de a ne extinde prezența în peisajul de afaceri local.”

Prezența companiei la evenimentul AGA AmCham Moldova a consolidat implicarea și dedicarea Brisk Group față de comunitatea de afaceri din Moldova. Evenimentul a fost o vitrină de creștere și planificare, cu prezentări notabile despre Raportul de activitate AmCham 2023 și perspectivele de viitor, inclusiv rolul benefic al Curții Internaționale de Arbitraj Chișinău.

Tema centrală al celui de-al doilea eveniment – Conferința Banking, a fost sustenabilitatea, un concept privit din ce în ce mai serios, în special în domeniul construcțiilor. Embracing Technology and Sustainability in Governance, Chișinău, organizat de ENVISIA-Boards of Elite în colaborare cu Moore RO MD și Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, a reunit actori cheie pentru a discuta despre integrarea finanțelor cu tehnologie de ultimă oră și guvernanță durabilă.

Aceste angajamente subliniază eforturile strategice ale Brisk Group de a ne consolida rolul și vizibilitatea în Moldova, încurajând inovația și practicile de afaceri durabile.