in ,

De la parcare, la poartă: Olimpia Airport Parking, partenerul călătoriilor tale!

Olimpia Airport Parking , alegerea ideală pentru clienții care caută o parcare acoperită la Aeroportul Henri Coandă

De cele mai multe ori, asociem cuvântul aeroport cu vacanță, relaxare, dar, până acolo, cu aglomerație, grabă, timp limitat.

În ultima perioadă, capitala s-a dezvoltat, devenind un oraș din ce în ce mai tranzitat. Cu un deficit de peste un milion de locuri de parcare la nivelul Capitalei și un număr limitat de parcări în apropierea aeroportului, Olimpia Airport Parking a venit în 2022 ca o mănușă pe nevoile existente în piață.

Pornind cu o investiție româno-elvețiană, Olimpia Airport Parking este proiectul care și-a asumat misiunea de a îmbunătăți condițiile de parcare de la  Aeroportul Otopeni, având drept referință standardele parcărilor din celelalte metropole europene.

Încă din stadiul de schiță, proiectul a fost gândit în maniera în care toate detaliile să răspundă nu nevoilor, ci dorințelor celor care doresc să își parcheze autoturismul într-un loc sigur, supravegheat, cu un acces facil. Construită la cele mai înalte standarde internaționale, acesta pune la dispoziția șoferilor aproape 1500 de locuri de parcare, stații de încărcare pentru mașinile electrice și spații speciale pentru persoanele cu dizabilități.

Sursa: Olimpia Airport Parking
Sursa: Olimpia Airport Parking

Alexandra Mahu, Director General Olimpia Airport Parking afirmă că “Acest proiect a luat naștere din dorința investitorilor noștri, extrem de ambițioși, de a redefini experiența parcării aeroportuare. Situată la doar 200 de metri de Aeroportul Internațional Henry Coandă, parcarea noastră supraetajată nu este doar un loc de păstrare a mașinii tale, ci o oază de comoditate, siguranță și inovație. Cu peste 850 de camere de supraveghere 24/24, 37 de stații de încărcare pentru mașini electrice și un sistem de management performant, ne-am dorit ca Olimpia Airport Parking sa nu fie doar o parcare – ci o destinație în sine. Sistemul nostru unic de ghidaj în parcare și FindMyCar facilitează plecările și sosirile tale. Locuri generoase pentru mașini obișnuite, mașini electrice, precum și spații speciale pentru familii sau persxoane cu dizabilități reflectă angajamentul nostru față de diversitate și accesibilitate. În plus, cu fațadă ventilată, 2 lifturi panoramice Otis și vopsea epoxidică de la Remmers, accentul nostru pe aspectul estetic deosebit completează perfect experiența la Olimpia Airport Parking – unde parcatul devine o plăcere.”

Olimpia Airport Parking este un loc a cărui efervescență este sesizată nu doar în perioada vacanțelor. Se poate observa pulsul consant ce tinde spre a se accelera, puls susținut nu doar de către clienți persoane fizice, dar și de companii private.

Un aspect esențial ce reconfirmă afilierea la un sistem internațional, este transportul către aeroport, un microbuz electric ce asigură un serviciu shuttle non-stop cu noul EQV Electric de la Mercedes, în mod gratuit pentru toți clienții parcării.

Sursa: Olimpia Airport Parking

La Olimpia Airport Parking, luxul nu se oprește la parcare! Ne-am dorit să oferim clienților noștri șansa de a experimenta comoditatea la un nivel superior prin serviciul de shuttle bus de transfer gratuit către și de la aeroport, 24/7. Acest lucru este posibil cu ajutorul noului EQV electric de la Mercedes, astfel călătoria ta devenind nu doar eficientă, ci și prietenoasă cu mediul. În fiecare detaliu, de la facilitățile noastre premium, până la serviciul de transfer electric, ne străduim să oferim o experiență impecabilă – pentru că, la Olimpia Airport Parking, călătoria ta merită mai mult decât o simplă parcare a declarat Alexandra Mahu, Director General Olimpia Parking. 

Evident, pe lângă proximitatea față de aeroport si faptul că este singura parcare, pe termen lung, acoperită, de la Aeroportul Henri Coanda, marele avantaj al acestei parcări este siguranța pe care o oferă șoferilor care optează să își lase mașina acolo. Așadar, Olimpia Airport Parking nu e doar cea mai apropiată parcare privată supraetajată de lângă aeroport, ci și cea mai sigură. Costul este unul mai mult decât avantajos. Iar cum nimeni nu vrea să își lase mașina la aeroport și să o găsească murdară, zgâriată ori afectată de intemperii, zăpadă, îngheț sau canicula, parcarea acoperită și monitorizată video este soluția ideală.

Olimpia Airport Parking dispune de cel mai avansat sistem de supraveghere, cu monitorizare 24/24 asupra fiecărui loc de parcare. Pe lângă asta, există inclusiv personal de pază prezent în locație non-stop.

 


Mai multe detalii despre Olimpia Airport Parking, informații referitoare la tarife și date de contact găsiți aici: https://www.olimpiaparking.com