in ,

Lakeside 11: Business Class în domeniul imobiliar

Transformarea spațiului… pentru planurile tale –  Cuvintele prin care Compania RRG își introduce prima fază a proiectului Lakeside11

Lakeside11 Project

Este știut faptul că performanța, în special în domeniul de real estate, presupune inovație. Compania RRG, o companie cu peste 20 de ani de experiență pe piața de Real Estate din România, a ales să inoveze, și nu oriunde: pe malul lacului Străulești.

Proiectul Lakeside11 a cărei primă fază este alcătuită din 6 blocuri, cu un total de 186 de apartamente, se introduce zonei de nord a Bucureștiului cu un concept diferit.

Unul dintre punctele cheie este descris de o densitate foarte redusă. Primele 3 blocuri cuprind doar 35 de apartamente per bloc, iar cealaltă serie de 3 blocuri cuprinde doar 27 de apartamente per bloc, sau, altfel spus, 4-5 apartamente pe fiecare etaj. Dezvoltatorul a denumit acest tip de segmentare “Gentle Floor”, oferind extra intimitate și spațiu generos viitorilor locatari.

Atenția la fiecare detaliu a implicat muncă din partea unor importanți arhitecți, designeri de interior și peisagiști, rezultatele unind un proiect unic în București, sub sloganul:

“Transformarea spațiilor …”

Sociologii spun că un aspect semnificativ al vieții de calitate este dat de mediul în care locuim. Prezentul arată că cei ce își permit să investească într-o locuință sunt mult mai atenți la pachetul pe care această investiție îl presupune. Dacă în trecut diferența o făcea numărul de camere, acum percepția s-a schimbat. Cât sunt de spațioase camelere, ce view oferă, calitatea finisajelor, mediul cu care locatarul se intersectează încă de la ieșirea din scară și, lista poate continua.

Echipa Lakeside11 a analizat toate aceste dorințe, devenite nevoi nu demult.

Sursa: RRG Group

Pe lângă spațialitatea fiecărui apartament, Lakeside11 dorește să devină în sine un stil de viață, locuitorilor fiindu-le oferite zone special amenajate pentru activități practicate în interiorul complexului.

Astfel, pentru împătimiții sporturilor, proiectul oferă o zonă specială de antrenament, creată cu ajutorul specialiștilor în sport, folosind o abordare modernă pentru antrenamentul în aer liber, dar și al activităților sportive de agrement.

Iubitorilor de animale li se vor aloca, de asemenea, spații special concepute pentru patrupezii lor, precum trasee de plimbat și locuri de joacă. Iar prin amenajarea zonelor de “duș pentru lăbuțe” pentru zilele ploioase, stăpânii nu vor mai avea niciun motiv să amâne plimbarea prietenului necuvântător.

Proiectul vine și în întâmpinarea iubitorilor de filme, complexul oferind o zonă specială în care pot fi organizate seri de cinema sub cerul liber.

Cât despre zonele de relaxare, cafenele și saloane, acestea își fac simțită prezența pe latura exterioară a complexului, tocmai pentru a nu deranja intimitatea locatarilor.

Cu alte cuvinte, Faza I a proiectului se adresează celor care apreciază calitatea vieții și doresc să investească în ea, constant.

Sursa: RRG Group

Sloganul RRG Group descrie transformarea completă a spațiilor fizice. Fie că este vorba despre renovarea structurilor existente, crearea de design-uri inovatoare pentru noile dezvoltări sau optimizarea funcționalității spațiilor, RRG este dedicată aducerii unei schimbări semnificative și pozitive în modul în care spațiile sunt utilizate și experimentate.

Facem îmbunătățiri pozitive în stilul de viață al oamenilor și în comunitatea generală prin transformarea spațiilor pentru o viață mai bună.

Transformarea spațiului… pentru planurile tale”

Sursa: RRG Group