in , ,

Lakeside11: Business – Class Rezidențial

Randare Poiect Lakeside11. Sursa: RRG

Lakeside11 este numele ultimului proiect ce poartă semnătura RRG, companie cu o prezență 20 de ani pe piața de Real Estate din România. Situat pe marginea Lacului Străulești, oferind o panoramă impresionantă, prima fază a proiectului Lakeside11 alcătuită din 6 clădiri, promite 186 de apartamente spațioase, 320 m2 de spații comerciale și zonă pietonală foarte generoasa.

Ce face proiectul Lakeside 11 unic pentru orașul București? O întrebare pertinentă, cu un răspuns cât de poate de detaliat. 

Cu toții știm că spațiul este o reală problemă, oricât de mult designerul de interior s-ar juca, dând senzația de spațialitate.

Proiectul Lakeside11 are o densitate foarte redusă: doar 160 de apartamente per ha. Primele 3 blocuri cuprind doar 35 de apartamente per bloc, iar cealaltă serie de 3 blocuri cuprinde doar 27 de apartamente per bloc, sau, altfel spus, 4-5 apartamente pe fiecare etaj. Dezvoltatorul a denumit acest tip de segmentare “Gentle Floor”, oferind extra intimitate și spațiu generos viitorilor locatari.

Apartamentele high-end de la etajele superioare (etajul 6 până la 8) se bucură de și mai mult spațiu, terasele generoase venind la pachet cu un view piсtoresc.

Randare Poiect Lakeside11. Sursa: RRG

Printre punctele cheie ale acestui proiect se regăsesc platformele construite între clădiri la nivelului etajul 1, cu spațiile de sub special dedicate parcărilor. Surpriza platformei poate fi descrisă în 3 cuvinte principale: zâmbet, povești și momente.

Pentru ca fiecare întoarcere acasă să fie la superlativ, intrarea în complex oferă o adevărată experiență în care îți va fi extrem de ușor să te obișnuiești în fiecare zi:

  • Zonă pietonală foarte generoasa cu design exclusivist de peisaj: concept de plante verzi, alei și zone funcționale;
  • Bulevard privat spre malul lacului;
  • Zone Comerciale diverse (încadrate în specificul proiectului) având o poziționare spre exteriorul complexului;
  • Gated community cu un teritoriu privat mare de 2,5 Ha;
  • Acces privat la malul lacului.
Randare Poiect Lakeside11. Sursa: RRG

În viitorul articol vom detalia mai multe despre concept, care cuprinde generoase zone comune pictate în nuanțe de verde, despre densitate și importanța spațiului, despre colaborarea, încă de la începutul proiectului, dintre arhitecți, designeri de interior și peisagiști, dar și despre toate activitățile pe care complexul le oferă celor ce îi spun “Acasă”.


RRG activează de 20 de ani în piața de Real Estate. Expertiza companiei este răspândită pe întreaga gamă de activități de dezvoltare – de la crearea conceptului și construcției, până la gestionarea facilităților imobiliare, cu accent semnificativ asupra clientului.

“Cel mai de preț rezultat îl reprezintă clienții mulțumiți care nu numai că ne recomandă, ci devin investitori care ne rămân alături de la un proiect la altul.” afirmă echipa RRG.