in , , , , ,

WIN Herăstrau, WIN Gallery, WIN Brokers, WIN Tureanu Motorsport sau, mai simplu spus, WIN ALLIANCE

Cristi Pascu, discurs integral, Sparkling Networking Event

O retrospectivă a anului, un bilanț la nivel înalt, dacă este să numim așa ceea ce seara de 16 Noiembrie a reprezentat pentru unele dintre cele mai importante ramuri de business: Legal, Real Estate, Banking și Pharma.

LionHouse, gazda Sparkling Networking Event a adus laolaltă oameni de business, avocați, lideri ai pieței de real estate, arhitecți, designeri de interior și nu numai.

Unul dintre momentele serii care a captat atenția auditoriului a fost construit din discursul celui care a creat WIN ALLIANCE: Cristi Pascu.

Una dintre cele mai dificile borne de atins în Real Estate este performanța. În primul rând, trebuie să construiești comunități, să le insufletesti, pentru a le da o identitate. Cristi Pascu este cel care a pornit multe lucruri, proiecte ce au un numitor comun; WIN Herăstrău, WIN Gallery, WIN Brokers, WIN Tureanu Motorsport …și, pentru că toate aceste WIN-uri trebuiau să poarte un nume, li s-a spus simplu: WIN ALLIANCE.

“Consider că prin aceste alianțe, societatea ajunge să arate mai frumos, să se dezvolte în direcția în care trebuie, la nivel personal, social, economic, cultural. Ematizez cu acest gen de direcție.”

YouTube player