in

Andrei Corobea a lansat cartea “Manager de Proiect în Construcții, Fundamente Solide pentru Liderii de Mâine”

“Fiecare detaliu, de la concept până la finalizare, implică o serie de decizii critice și o gestionare meticuloasă a resurselor”

De la informații esențiale despre managementul de proiect și până la strategii și soluții pentru profesioniștii din acest domeniu, cartea “Manager de proiect în construcții. Fundamente solide pentru liderii de mâine” reușește să abordeze toate subiectele de interes pentru cei care activează în acestă industrie. O industrie pe care Andrei Corobea o descrie ca fiind una dintre cele mai dinamice și complexe activități economice.

Cartea are în total 325 de pagini, structurate în 14 capitole, fiecare abordând aspecte esențiale ale managementului de proiect în construcții, leadershipului și dezvoltării personale.

“Această carte este dedicată tinerilor care își întâmpină zori fiecărei zile cu speranță și un zâmbet pe buze, chiar dacă drumul lor pare încet. Pentru cei care se trezesc înainte de răsărit, plini de entuziasm, având convinferea că fiecare zi este o nouă șansă. Pentru cei care, în ciuda nesiguranței, își doresc să facă o diferență, să-și construiască un viitor și să lase o amprentă pozitivă în lume. Această carte este pentru voi – cei care credeți în puterea de a reuși, chiar când obiectivul este îndepărtat și calea este grea.” – Andrei Corobea-Birceanu

Încă din introducere, autorul ține să menționeze că acestă carte nu a apărut din dorință de a aduce pe piață încă o sursă teoretică pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor, ci ca un ghid complet, inspirat din realitatea de pe șantier, pentru o dezvoltare holistică a viitorilor lideri din domeniu. Totodată, cartea “Manager de proiect în construcții. Fundamente solide pentru liderii de mâine” stă la baza cursurilor organizate de Academia Corobea, însă poate fi achiziționată și separat de pe emag.ro.

 

Despre Academia Corobea

Academia Corobea este un proiect lansat de societatea Eva Build SRL și este dedicat dezvoltării liderilor și profesioniștilor din domeniul construcțiilor. Misiunea acaemiei este de a contribui activ la consolidarea unei noi generații de proesioniști, manageri de proriect și lideri în construcții, care să devină repere în industrie. Totul are loc pe baza unui curriculum riguros și practic pentru a se asigură că cei care finalizează cursurile sunt pregătiți, nu doar tehnic, dar și etic și managerial. De altfel, se va pune accentul pe implicarea în comunitatea Academiei Corobea, construind o platformă în care absolvenții și membrii comunității pot continua să învețe, să împărtășească experiențe și să colaboreze chiar și după finalizarea cursurilor. O comunitate care nu doar își răspunde la întrebări, dar care împreună caută să ridice calitatea și standardele în industria construcțiilor.

 

Despre Andrei Corobea-Birceanu

Andrei Corbobea-Birceanu, director de proiect și administrator la One United properties, este născut în Târgu-Jiu în 1985 și este fondatorul societății Eva Build, o companie specializată în furnizarea de servicii de consultanță și management de înaltă calitate în domeniul construcțiilor. Cu o vastă experiență în management, Andrei se distinge prin abordarea sa antreprenorială și abilitățile excepționale de leadership. Acesta s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte de anvergură și complexitate ridicată, demonstrând abilități și competențe manageriale solide în industria imobiliară.

Cu peste 15 ani de experiență în construcții și mai bine de un deceniu de preject management, Andrei este și un mentor dedicat, reușind să se implice în formarea a numeroși profesioniști din domeniul construcțiilor, ajutându-i să își dezvolte competențele și să își atingă potențialul maxim. De altfel, pe lângă prefesionist în construcții, fondator Eva Build și mentor, Andrei este coordonatorul Academiei Corobea și, totodată, cofondator și Chief Strategy Officer la IMPERIUM – The Crypto Index.