in ,

Ang Luxury Properties pune o piatră solidă la temelia Holding-ului și lansează divizia B2B alături de NOAM Mobili Design

ANG Luxury Properties a lansat pe piață divizia B2B cu NOAM Mobili Design, magazinul de mobilă italienească deținut de fondatorii ANG Luxury Properties, Alexandru și Nicoleta Manea alături de partenerii lor de proiect, Alina și Marius Peter.

În lumea imobiliară a luxului, ANG Luxury Properties se distinge ca brand de referință în ceea ce privește proiecteleimobiliare sofisticate și exclusiviste. În abordarea acestora de a oferi clienților săi proprietăți de top și servicii personalizate, ANG Luxury Properties a depășit cu mult așteptările îndomeniul imobiliar.

Drept urmare, pentru a completa perfect toate inițiativele lor de parteneriate pe termen lung cu dezvoltatorii imobiliari, compania a lansat și divizia sa B2B care lucrează în strânsăcolaborare cu magazinul de mobilier NOAM Mobili Design, parte a grupului ANG Luxury Properties.

Proiecte Imobiliare cu Un Stil Deosebit

Divizia B2B a ANG Luxury Properties și NOAM se concentrează pe proiecte imobiliare personalizate și cu serviciiintegrate pentru clienții lor.

Răspundem unei nevoi clare, nu doar a luxului, ci a tuturordezvoltatorilor imobiliari care îmbrățișează redarea de conceptela superlativ și își doresc ca împreună cu noi atingă un nounivel de viteză în cum acționează în piață. Aceștia sunt cliențiiANG Luzury Properties, pentru care am creat divizia B2B înparteneriat cu NOAM Mobili Design, relatează partenerii.

De la concept la cel mai mic detaliu, parte din amenajăriinterioare unice prin bun gust, divizia B2B ANG-NOAM poatedeservi orice proiect, conducând la maximizarea ratei de vânzarea acestuia, printr-un element clar și real: proprietate la cheie.

Cu NOAM Mobili Design, brand premiat international, diviziaB2B răspunde unei game variate de opțiuni imobiliare, de la apartamente cu 2 camere, la vile superbe sau proprietăți de investiții cu potențial extraordinar, fiecare proiect este un exemplu de design de excepție și atenție la detalii, reflectândstandardele ridicate ale grupului în ceea ce privește calitatea șisustenabilitatea.

Magazinul de mobilier NOAM acoperă amenajări de la 12.000 de euro pentru un apartamente cu 2 camere, până la proiecte de milioane

Raționamentul lansării diviziei B2B a apărut la momentul încare am reușit cu puțin peste 10.000 de euro amenajăm un apartament cu 2 camere. Ulterior, portofoliul NOAM a continuat numere astfel de proiecte, completându-se cu unele maiexclusiviste.”, după cum susțin partenerii NOAM MobiliDesign.

Deja premiat în cadrul galei internaționale de la Veneția ”I Success Awards-Venice Edition”, cu titlul de „Best Exclusive Italian Furniture Brand & Home Design”, Noam Mobili Design își propune redarea de design-uri moderne și funcționale, faptcare presupune un proces complet, de la partea de consultanţăvizuală, realizarea conceptului, proiectarea şi până la instalareapropriu-zisă.

Cu o rețea extinsă de peste 50 de furnizori de elită din Italia, NOAM Mobili Design oferă o diversitate impresionantă de stiluri și estetici în portofoliul său. Acest lucru garantează fiecare client găsește piese care se potrivesc cu gusturile sale personale. De la mobilierul minimalist și contemporan la operede artă mai elaborate și tradiționale, fiecare bucată de mobilier emană o eleganță subtilă și un farmec atemporal.

Exclusivitate și Personalizare

Ce setează cu adevărat în evidență divizia B2B a ANG Luxury Properties este abordarea sa personalizată. Echipa de specialișticu experiență de peste 12 ani pe piața de nișă, lucrează în strânsăcolaborare cu clienții pentru a înțelege cu adevărat dorințele șinevoile acestora. Fiecare proiect imobiliar este conceput în jurulpreferințelor și cerințelor clientului, asigurându-se fiecaredetaliu este perfect pus la punct, atât vorbim despredezvoltatorii imobiliar, cât și despre utilizatorul final.