in ,

Printr-o tranzacție intermediată de Crosspoint Real Estate, Universitatea Carol Davila achiziționează clădirea Quest pentru Institutul de Cercetare și Dezvoltare în Genomică

Universitatea Carol Davila a finalizat achiziția clădirii Quest Boutique, situată în centrul-estul Bucureștiului.

Achiziția acestei clădiri moderne, construită anul trecut, reprezintă un pas important în realizarea obiectivelor pe termen lung ale Institutului de Cercetare și Dezvoltare în Genomică (ICDG). Aceasta va permite dezvoltarea laboratoarelor necesare pentru desfășurarea și valorificarea activităților de cercetare fundamentală și aplicată în domeniul științelor omice. Clădirea, cu o ABG de 4.500 de metri pătrați, dispune de spații de ultimă generație și va fi proiectată pentru a găzdui infrastructura națională de genomică, consolidând astfel poziția Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” în domeniul cercetării medicale din România.

Clădirea are 8 etaje și două niveluri subterane care oferă 38 de locuri de parcare. Aceasta a fost aleasă în urma unui proces de evaluare riguros care a implicat cerințe stricte privind designul arhitectural și echipamente tehnice de ultimă generație necesare pentru cercetarea genomică.

“Această tranzacție reprezintă un pas important pentru progresul medicinei și cercetării medicale din România și suntem mândri să fim parte a acestui proiect, dezvoltarea Institutului de Cercetare și Dezvoltare în Genomică.”, declară Simona Urse, Associate Director, Office Agency, în cadrul Crosspoint Real Estate.

“Suntem onorați de colaborarea cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și ne bucurăm că am putut participa la dezvoltarea unui nou centru de cercetare de o asemenea anvergură în București, fiind conștienți de impactul pozitiv pe care acesta îl va avea atât asupra progresului științific, cât și asupra comunității.”, a declarat Oana Popescu, Head of Residential la Crosspoint Real Estate.