in ,

Peste 11.300 de familii au ales să spună “acasă” unui apartament construit de Maurer Imobiliare

Nouă proiecte imobiliare dezvoltate în șase orașe din țară și peste 11.000 de apratamente. Așa arată în cifre Maurer Imobiliare. Cu deja 17 ani experiență pe sectorul rezidențial, Maurer Imobiliare are un singur scop, acela de a construi locuințe pe care mai apoi clienții să le numească cu drag “acasă”.

Istoricul Maurer Imobiliare:

  • 2006 – Avantgarden 1 Brașov

În 2006 prindea contur visul de a aduce în România stilul de viață occidental, de a crea comunități care să poarte înăuntrul lor exemplul și puterea schimbării. Așa a luat naștere proiectul Avantgarden 1 Brașov, ale cărui baze au fost puse de omul de afaceri sas Simon Maurer.

  • 2008 – Avantgarden 3 Brașov

Aceasta este echipa care în 2008 a pus piatra de temelie care avea să facă istorie în România, Avantgarden 3 Brașov. De atunci, peste 6.000 de familii și-au găsit casa în una dintre cele mai dinamice și însuflețite comunități din Transilvania.

  • 2013 – Avantgarden 3 Sibiu

Succesul acestui proiect a fost unul național. Astfel, în zona Transilvaniei s-a conturat ideea extinderii și dezvoltării, iar proiectul emblemă al companiei Maurer Imobiliare a fost implementat și în Sibiu, în anul 2013,

  • 2015 – Maurer Residence Brașov

Acest proiect a însemnat vitalitate, energie și proiectatea unui viitor alături de oamenii care au crezut atțt în proiect, cât și în faptul că doar împreună, ca o comunitate, pot deveni schimbarea pe care și-o doresc în jurul lor, în orașul lor.

  • 2017 – Maurer Residence Constanța

Anul 2017 a venit la pachet cu un nou proiect marca Maurer Imobiliare. Situat la numai 5 minute de malul mării, Maurer Residence Constanța a fost deja primit cu entuziasm atât de locuitorii orașului, cât și de cei care își doreau o casă de vacanță pe litoral.

  • 2018 – Maurer Villas Brașov

Începând cu vara anului 2018, Maurer Imobiliare și-a continuat expansiunea în orașul Brașov cu proiectul Maurer Villas, un concept arhitectural impresionant, care se va transforma în “acasă” pentru mai bine de 2.000 de familii.

  • 2018 – Maurer residence Târgu Mureș

Dorința de a transmite viziunea lor mai departe și de a oferi și locuitorilor din alte orașe ale țării prilejul de a se bucura de valorile și calitatea Maurer Imobiliare a condus la apariția proiectului imobiliar din Târgu Mureș.

  • 2018 – Maurer Panormaic

Probabil este destul de evident că anul 2018 a reprezentat pentru Maurer Imobiliare apogeul dezvolării la nivel național, cu extinderea proiectelor, după Târgu Mureș, inclusiv în Cluj-Napoca.

  • 2019 – Maurer Residence Sighișoara

Câteva luni mai târziu, Maurer Imobiliare reușește să bifeze pe harta extinderii sale la nivel național inclusiv orașul “cetate” Sighișoara.

  • 2021 – Avantgarden 3 Faza V

Apartamentele multifuncționale din faza V a proiectului Avantgarden 3 reprezintă un concept absolut inovator, care aduce un plus de confort prin maximizarea spațiului din apartament, schimbarea ambianței și, implicit, a calității vieții.

  • 2022 – Maurer Villas Faza II

Proiectul Maurer Villas se extinde în 2022 cu faza II, care totalizează 330 de apartamente și 16 spații exterioare în cele 16 blocuri. Cu o suprafață medie a apartamentelor de 60mp, vânzarea acestora a debutat abia la jumătatea acestui an.