in , , ,

Compania Nusco Imobiliara a obținut autorizația fazei a doua a ansamblului Nusco City

Comunicat de presă transmis

Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara a primit autorizația de construire pentru faza a doua a celui mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei – Nusco City.

Faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unități, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei patru camere și duplexuri exclusiviste – fază în care se estimează o investiție de peste 130 mil. euro. Prima fază a Nusco City a livrat către comunitate 622 de noi locuințe.

Michele Nusco, CEO – Nusco Imobiliara

Nusco City este cel mai mare proiect din portofoliul companiei noastre. Pe o suprafață de 23 de hectare, Nusco City va acomoda un numărar total de peste 3.000 de apartamente, parcuri, zone verzi și infrastructură – care vor acoperi aproximativ 40% din întreaga suprafață a proiectului, unități de învățământ, zone comerciale dedicate, dar și zone de birouri – ceea ce arată magnitudinea acestui proiect cu adevărat de regenerare urbană”, spune Michele Nusco, CEO – Nusco Imobiliara.

Nusco City a fost lansat în iarna anului 2020 și a livrat prima fază în Q2 2023. Faza a doua își începe construcția în Q3 2023, cu primele 340 de unități și estimează un termen de livrare în Q3 2025. Constructorul proiectului Nusco City este compania Pedro Construct.

Bogdan Iliescu, Directorul Comercial al Nusco Imobiliara

“Reprezint cu mândrie cel mai de anvergură proiect la care am lucrat în toată cariera mea de până acum – Nusco City. Ne bucurăm să putem începe construcția fazei a doua din Nusco City, deoarece cererea pentru aceste noi apartamente a fost una colosală încă din faza de pre-sales. De altfel, întregul masterplan al Nusco City reprezintă peste 230.000 de mp, masterplan realizat cu profesioniști de top, atât la nivel național, cât și la nivel internațional”, explică Bogdan Iliescu, Directorul Comercial al Nusco Imobiliara.

Portofoliul Nusco Imobiliara numără proiecte, precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1; Nusco City Faza 2 – lansată și în dezvoltare; Nusco City Faza 3 – pregătită pentru lansare; și în plină dezvoltare a celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei –  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.300 de apartamente dezvoltate, iar anul acesta are în dezvoltare alte 312 apartamente și 121 de vile.