in , , ,

Hils Development anunță lansarea unui nou proiect rezidențial – HILS Sunrise. Ansamblul va fi poziționat lângă IKEA Pallady și va cuprinde 712 apartamente dispuse în 4 clădiri.

Un nou proiect rezidențial, lângă stația de metrou Anghel Saligny.

Noul proiect HILS Sunrise este poziționat vizavi de proiectul finalizat HILS Pallady și în apropierea HILS Brauner, proiect cu termen de finalizare până la începutul anului 2024. HILS Sunrise se află la 150 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, afirmă dezvoltatorul.

HILS Development este o companie fondată și condusă de Ionuț Negoiță, care a vorbit în exclusivitate pentru Legile Afacerilor despre noul său proiect într-un interviu video care va fi publicat pe site-ul nostru săptămâna viitoare.

HILS Sunrise, denumirea noului proiect, este a patra dezvoltare rezidenţială realizată de HILS în zona de est a capitalei. Până acum dezvoltatorul imobiliar a construit şi are proiecte în construcţie de peste 4.000 de apartamente. Alte două proiecte, în construcţie, HILS Republica şi HILS Pallady 45 vor fi lansate spre vânzare până la finalul lui 2023.

Noul proiect HILS Sunrise, cu studio, 2 camere, 3 camere şi duplex este poziţionat vizavi de proiectul finalizat HILS Pallady, la o 150 de metri de staţia de metrou Anghel Saligny.

Ansamblul are în imediata proximitate școli și centre educaționale și zona comercială Pallady ce cuprinde magazinele IKEA, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo și XXXL Lutz. În plus, potrivit dezvoltatorului, va avea parcări subterane și supraterane, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru relaxare și socializare, dar și spații comerciale pentru formate de proximitate din categoriile farmacie/drogherie, băcănie, horeca etc.