in , , ,

Redport Capital anunță realizarea a 40% pre-vânzări din Faza III a proiectului The Level Apartments din zona Străulești

Valoarea investiției în această fază a proiectului este estimată la peste 12 mil. euro, iar construcția va fi finalizată în 2025

The Level Apartments, primul proiect de dezvoltare urbană construit de Redport Capital în zona Străulești, a ajuns la 40% de pre-contracte semnate din numărul total de apartamente din Faza a III-a, încă dinainte de începerea construcției. Conceput drept un ansamblu rezidențial smart și sustenabil, întregul proiect este dezvoltat în patru faze, cu un total de 600 de unități și cu o investiție totală de 60 milioane de euro. Construcția a fost demarată în anul 2017, iar până la începutul acestui an au fost livrate cu succes primele două faze către noii proprietari.

The Level Apartments III marchează o evoluție semnificativă în dezvoltarea întregului proiect și trasează o direcție clară către viitorul spațiilor de locuit, cu standarde tot mai ridicate. Valoarea investiției în această fază depășește 12 milioane de euro, construcția urmând a fi demarată în toamna acestui an.

Suprafața construită suprateran este de peste 10.000 de metri pătrați și oferă un total de 105 apartamente de tip studio, de două, trei și, în premieră pentru proiect, de patru camere. În plus, numai suprafața balcoanelor ajunge la aproape 2.000 mp. Ansamblul dispune de 118 locuri de parcare în regim subteran și suprateran, dar și peste 500 mp de zonă comercială și dedicată serviciilor, care va deservi atât viitorilor rezidenți, dar și celorlalți locuitori ai cartierului.

Atingerea acestui important prag de 40% pre-vânzări din Faza a III-a a proiectului The Level Apartments încă dinainte de începerea construcției, este o dovadă concretă a interesului din partea clienților pentru calitatea produselor noastre și pentru viziunea noastră de a transforma zona Străulești într-un pol de dezvoltare rezidențială de referință. Nevoia pentru standarde de trai tot mai înalte este o realitate pe care o înțelegem, de aceea ne-am angajat să depășim așteptările și să evoluăm în permanență, iar fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este o oportunitate de a inova și de a aduce îmbunătățiri semnificative. Suntem mândri că am reușit să construim o comunitate în jurul acestui proiect și să oferim un plus de valoare locuitorilor din zonă. În continuare, ne vom dedica obiectivului nostru de a livra excelență în dezvoltare rezidențială și de a crea un mediu de trai deosebit pentru toți cei care aleg produsele grupului Redport“, declară Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital.

Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital

Suprafețele apartamentelor din The Level Apartments III variază de la 53 la 65 mp pentru studiouri, între 70 – 85 mp pentru apartamentele cu două camere, între 90 – 115 mp pentru apartamentele cu trei camere și ajung până la 220 mp pentru cele cu patru camere. Deși apartamentele cu două camere sunt cele mai căutate, în această etapă de pre-vânzare s-a observat un interes în creștere pentru cele cu trei și patru camere.

The Level Apartments este conceput ca un proiect cu o viziune solidă asupra sustenabilității pe termen lung, în construcția căruia au fost prioritizate materialele durabile și tehnologiile prietenoase cu mediul. Eficiența energetică este un element esențial în construcția unui ansamblu rezidențial modern, iar The Level Apartments III dispune de panouri solare, ca element de noutate față de celelalte faze ale proiectului, un pas semnificativ spre reducerea amprentei de carbon a clădirii. Acestea nu numai că reduc costurile lunare ale locatarilor, dar contribuie și la conservarea resurselor naturale și la creșterea calității vieții în ansamblu.

De altfel, proiectul este prevăzut cu terase și spații comune mai generoase, cu zone vitrate mari, care servesc la eficiență energetică, dar oferă și o priveliște panoramică asupra cartierului.

La fel ca în faza anterioară, au fost create spații verzi generoase și grădini la nivelul parterului pentru a promova biodiversitatea și a oferi un mediu mai sănătos pentru locuitori. În plus, odată cu The Level Apartments III, s-a acordat o atenție sporită acestor aspecte, o treime din ansamblu fiind acum dedicat zonelor verzi, cu grădini generoase amplasate la parter.

Cea de-a patra fază a proiectului The Level Apartments este estimată să fie demarată până la sfârșitul anului viitor și va include aproximativ 275 de apartamente, cu o investiție de 28 de milioane de euro.


Despre Redport Capital

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Cosmin Savu – Cristescu şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I şi The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiţii de 16 milioane de euro.

Tot din portofoliul Redport Capital face parte și Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, ce va fi livrat în patru faze și va cuprinde 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, dar și 1.500 de locuri de parcare, toate realizate cu o investiție de 150 milioane de euro.