in ,

Răzvan Pârvulescu, Head of Business Development, BTDConstruct & Ambient – invitatul lui Andrei Cristea în ediția din această seară a emisiunii “Legile Afacerilor”, live, pe PROFIT NEWS, la ora 19:00

BTDConstruct & Ambient este o companie 100% românească, înființată în anul 2013, care operează în domeniul construcțiilor generale.

Cu un portofoliu solid de proiecte dezvoltate preponderent în zona de rezidențiale, compania noastră are forța de a asigura servicii integrate –de la faza de proiectare și arhitectură, Project Management, inginerie superioară și sisteme sofisticate digitale (BIM) și până la cea mai bună expertiză tehnică –  bazându-se pe echipe de specialiști cu experiență solidă în construcțiile civile. Încă de la început, viziunea noastră a fost să mergem Dincolo de detalii în beneficiul clienților și vom rămâne fideli acestei abordări în toate proiectele în care ne vom implica.

De-a lungul activității companiei, ne-am creat reputația unui antreprenor care înțelege riscurile de business ale clienților săi și ne-am dezvoltat strategii care să-i protejeze de aceste riscuri. Răspundem la provocările survenite în proiecte cu inteligență, judecată, dedicare și entuziasm.


Despre istoric, parcurs, cifre, referințe dar și despre proiecte, sustenabilitate și perspective, va discuta Răzvan Pârvulescu, Head of Business Development, BTDConstruct & Ambient, în cadrul emisiunii “Legile Afacerilor“, în această seară, începând cu ora 19:00, pe PROFIT NEWS.