in ,

Un alt ansamblu 100% finalizat și predat sub umbrela Cortina

Situat chiar vis a vis de Palatul Cotroceni, ansamblul Cortina Academy se bucura de un real succes. La nici un an de la finalizare, ansamblul rezidential care a fost distins cu prestigiosul premiu „Cel mai bun concept de locuire” la Gala Profesionistilor in Imobiliare, CPI National, a fost vandut si predat in intregime – 297 unitati locative compuse din studio-uri, apartamente de 2, 3 si 4 camere.

Ansamblul este astazi un ecosistem autonom, functionand sub egida unei asociatii de locatari bine organizate, iarin plus, conform informatiilor furnizate de dezvoltator, se estimeaza ca aproximativ 30% dintre aceste locuinte sunt disponibile pe piata chiriilor, oferind oportunitati excelente pentru cei in cautarea unui apartament de inalta calitate si a unei investitii sigure si sanatoase.

“Formând o comunitate sub umbrela noastră, ținem legătura cu toți proprietarii ansamblurilor.Cei care cumpără pentru investiții au mers în continuare pe umbrela Cortina și continuă să cumpere, pentru închiriere, și în celelalte ansambluri construite de noi. Cred că, dincolo de grija pentru calitate și confort, toate ansamblurile care poartă semnătura Cortina sunt reliefate de propria unicitate și de locația excelentă.” (Elena Dumitrache, Head of Sales Cortina)

Randament. Valoarea la vânzare a crescut cu 30%

Apartamentele de 2 camere din Cortina Academy se închiriază astăzi cu prețuri între 700 și 900 euro/lună, garsonierele cu sume în jurul valorii de 500 de euro/lună, iar apartamentele de 3 camere depășesc valoarea de 1000 euro/lună, ajungând până la 1450 de euro/lună. Calculând un preț de achiziție cu 30% mai mic decât prețul actual al pieței, dacă nu luam în calcul varianta avantajoasă a revânzării, pentru că foarte puțini investitori vor sa vândă, randamentul unei astfel de proprietăți a crescut cu peste 30% în ultimii 2 ani, iar recuperarea investiției se reduce la 7 ani, ideal pentru o investiție imobiliară.

Sub umbrela Cortina se afla cinci ansambluri rezidențialei construite deja sau aflate în curs de dezvoltare din capital integral românesc – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126. Sub brandul Cortina, portofoliul EDEN CAPITAL DEVELOPMENT include aproximativ 2.900 de apartamente premium şi de lux, cu facilităţi multiple, în jurul cărora sunt concentrate comunităţi exclusiviste, întemeiate pe valori comune. Toate proiectele Cortina se diferențiază în piață prin unicitate și calitate, fiind un concept de locuire de sine stătător.