in ,

O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY este într-o continuă dezvoltare. În acest moment, au demarate 6 proiecte rezidențiale, cu planuri de extindere în zona de Nord a Bucureștiului

Articol realizat de: O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY

Companie ce a dat o nouă imagine zonei de litoral românesc prin proiecte semnificative, O.B.A. Different by Luxury își continuă parcursul spre succes, adaptându-se și încercând să inoveze constant. Liniile definitorii: calitate, excelență, premium. 


O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY este într-o continuă dezvoltare. Pasiunea pentru un design unic, diferit și de calitate au dat naștere conceptului inovator O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY.

“Scopul nostru este cel de a ne diferenția prin calitate, atenție la detalii și multiple beneficii oferite clienților noștri. O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY nu este un simplu dezvoltator imobiliar, este o companie de top ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități din domeniul construcțiilor civile și industriale. Satisfacția clienților noștri contează pentru noi mai mult decât orice. Nevoile oamenilor ne stimulează să devenim mai buni, în fiecare zi. Ne adresăm clienților care înțeleg ceea ce noi le propunem si ceea ce incercăm sa le oferim”, precizează Bogdan Alexandru Onea, CEO al O.B.A Different By Luxury.

A fi scump sau ieftin este ceva foarte relativ. Atunci când alegi o locuință ai în gând mai mulți parametri de care trebuie sa ții cont. Compania consideră că ceea ce propun pieței este la un raport calitate-preț imbatabil. În plus, nu este doar despre prețul pe metrul pătrat, este vorba despre facilitate, servicii, suport și multe alte detalii. O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY au început să construiască în Constanța, Mamaia Nord, chiar și in Sebeș, unde la acest moment au demarate 6 proiecte rezidențiale, și anume:

O.B.A. LAKE  I 
O.B.A. LAKE II
O.B.A. URBAN RESIDENCE
O.B.A. RESIDENCE
O.B.A. INOVATOR SEBES
O.B.A. TOWER
O.B.A. LUXURY – Urmând a fi lansat în primăvară

O.B.A Tower  este cel mai noul proiect imobiliar marca O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY, un concept rezidențial nou, foarte îndrăzneț, care promite să atragă toate privirile, fiind un simbol al luxului și inovației. Proiectul se deosebește printr-un design arhitectural unic, având suprafețe vitrate mari, linii moderne și rafinate. Prin poziționare și design, acest proiect va deveni un nou reper în nordul stațiunii Mamaia. O.B.A. Tower este un proiect de 12 etaje, având parcare subterană, restaurant, centru de relaxare.

Care sunt principalele diferențe dintre proiecte?

Fiecare proiect este unic, desenat și în funcție de locația acestuia. În fiecare am investit pasiune, vise și emoții care se observă, discret, în detalii și în design. Facem un permanent upgrade, atât în ceea ce privesc materialele de construcție, cât și bugetul alocat pentru tehnologie, inovație și finisaje moderne . Împreună cu specialiștii noștri vom folosi cele mai bune materiale, vom aplica soluțiile tehnice de ultimă generație și vom pune la bătaie toată priceperea și experiența noastră.

Care sunt intervalele de preț pentru locuințele din proiectele marca O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY si care sunt ofertele speciale de care pot beneficia acum clienții? Se acceptă plata în rate la dezvoltator?

Prețurile variază în funcție de proiect, suprafețe, dotări și faze ale construcției. Referitor la modalitatea de plată, noi oferim soluții diversificate clienților noștri:

  • plată în rate la dezvoltator până la 5 ani;
  • plată în avans cu discount  15%; 
  • plată eșalonată până la finalizarea construcției;
  • plata prin credit bancar.

Totuși, în ultima perioadă am putut observa o crește a solicitărilor pentru plata în rate direct la dezvoltator. Și, ca să răspund la întrebarea legată de prețuri, avem studio-uri de la 46 mii euro, de 2 camere de la  63 mii euro, de 3 camere de la 90 mii  euro, iar pentru clienții care își doresc o locuința exclusivistă pe litoral avem penthouse-uri cu suprafețe generoase de la 550 mii de euro.

Care este profilul clientului ce alege să achiziționeze un apartament în proiectele O.B.A.? Ne puteți spune în procente câte din apartamentele rezervate deja sunt pentru investiție și câte pentru a face un upgrade de locuința? Oferiți servicii de management imobiliar pentru clienții care aleg să cumpere în proiectele O.B.A. pentru a închiria ulterior proprietatea?

Având o varietate de proiecte, diferite și unice în felul lor, pot spune că o mare parte dintre clienți achiziționează în scop investițional. Astfel, profilul clientului nostru este o persoană dinamică, ancorată la realitățile actuale care a înțeles perspectiva și randamentul deosebit al acestor locuințe, persoane care doresc să-și securizeze în mod inteligent, spunem noi, capitalurile proprii. Într-adevăr, venim îîntâmpinarea clienților noștri oferindu-le servicii de administrare profesională în vederea închirieri apartamentelor în regim hotelier.

Cum se poziționează O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY pe piața imobiliară din Constanța și care este viziunea de dezvoltare a companiei? Câte locuințe ați finalizat până în prezent?

Pasiunea pentru un design unic, diferit și de calitate au dat naștere conceptului inovator O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY. Scopul nostru este de a ne diferenția prin calitate, atenție la detalii și multiple beneficii oferite clienților noștri. 

O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY nu este un simplu dezvoltator imobiliar, este o companie de top ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități din domeniul construcțiilor civile și industriale. Suntem unii dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord, cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și cu scopul principal de a oferi comunității noastre CONFORT, SIGURANȚĂ și CONDIȚII PREMIUM de locuire. 

În anul 2022 am dat în folosință peste 200 de locuințe, în Mamaia Nord și Sebeș.

Care au fost cele mai căutate tipuri de locuințe (garsoniere/ apartamente 2 camere/ 3 camere?) și cum au evoluat vânzările în ultima perioadă?

Cele mai căutate locuințe au fost apartamentele cu 2 camere. În contextul unui an în care creșterea inflației a afectat și piața imobiliară din România, putem observa o diminuare a cererilor de achiziție. Din fericire, zona Mamaia Nord, datorită potențialului turistic ridicat, se află în continuare în preferințele clienților, locuințele noastre din zona litoralului având un randament investițional peste medie.

Ce credeți că se va întâmpla pe viitor cu prețurile locuințelor noi? 

Considerăm că ceea ce propunem la acest moment este un raport calitate-preț imbatabil. De aceea este important ca oamenii să ne viziteze și să se convingă. În plus, nu este doar despre prețul pe metrul pătrat; este vorba despre suportul oferit clienților, facilități și servicii. Într-o piață în care prețurile au crescut constant în ultima perioadă O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY nu practică prețuri „exclusiviste”; pentru noi luxul este o normalitate, oferim produse și servicii de lux în condițiile în care cât mai mulți dintre potențialii noștri clienți să le poată accesa. Considerăm că prețurile la imobiliare în România sunt departe de a fi atins valorile maxime. Dacă ne uităm în Europa, ocupăm ultimele locuri la prețul per metru pătrat. De aceea există premise că investițiile în imobiliare să fie foarte atractive încă mult timp de acum înainte.

Ce proiecte are compania în faza de dezvoltare sau planificare în acest moment și ce volum de investiții previzionați pentru finalizarea ansamblurilor rezidențiale?

O.B.A. DIFFERENT BY LUXURY este într-o continuă dezvoltare. În acest moment, avem demarate 6 proiecte rezidențiale. Toate proiectele noastre se bazează pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali de începere și finalizare a lucrărilor și, nu în ultimul rând, de CALITATE, acestea reprezentând elementele definitorii în tot ceea ce facem!

Pentru a atinge standardele de confort dorite de clienții noștri colaborăm cu un număr mare de profesioniști, de la arhitecți creativi la ingineri pricepuți. Aceștia iau în calcul nevoile fiecărei zone unde se construiește, acordând o deosebită importanță întregului proces, de la concept până la finalizare!

Care sunt avantajele pe care le oferă Mamaia Nord pentru investițiile rezidențiale și cum vedeți dezvoltarea locației în anii următori?

Mamaia Nord cred că a devenit cea mai apreciată și căutată zonă a litoralui românesc, fiind într-o dezvoltare accelerată. Datorită poziţionării excelente, cu un potenţial turistic de excepție, Mamaia Nord va fi una dintre cele mai bune locații pentru investiții, având un randament mult peste medie.

Ce ne puteți spune despre planurile de viitor ale O.B.A.? Ce așteptări aveți în perioada imediat următoare?

 pot menționa faptul  am conturat o strategie pe termen mediu. Construim deja în Constanța, Mamaia Nord și Sebeș, urmând ca în viitorul apropiat să începem un proiect în zona de nord a Bucureștiului. Căutăm mereu oportunități atractive pe care să le transformăm în proiecte valoroase. Satisfacția clienților este obiectivul nostru principal. Ne propunem să oferim case și servicii excepționale cu fiecare proiect pe care îl livrăm.