in

Echipa Nusco Imobiliara se extinde cu un nou Director de Dezvoltare

Foto: Sorin Dumitrașcu, Director de Dezvoltare, Nusco Imobiliara


Nusco Imobiliara continuă implementarea planului său de dezvoltare prin creșterea echipei, recrutându-l pe  Sorin Dumitrașcu în funcția de Director de Dezvoltare. Dumitrașcu  are o experiență de peste 30 ani în managementul construcțiilor și a contribuit cu expertiza sa în dezvoltarea și livrarea mai multor proiecte de succes, atât la nivel local, cât și internațional.

De profesie Inginer Constructor, de-a lungul carierei sale, Dumitrașcu a gestionat peste 25 de proiecte mari, atât în România, cât și la nivel global – acoperind proiecte de la infrastructură și până la dezvoltări rezidențiale, de birouri sau chiar stadioane de cupă mondială.

“Îmi doresc să continui ce am învățat în toata cariera mea, să produc calitate și să-mi folosesc experiența pentru dezvoltările Nusco Imobiliara, iar faptul că mă aflu într-o etapă de maturitate profesională, va ajuta la gestionarea mai multor șantiere, în paralel. Acest rol acoperă o activitate complexă, fiind aproape de proiect încă de la faza de concept și până la livrare: partea de execuție bugetară a proiectelor, administrarea proiectelor și managementul construcțiilor”, a declarat Sorin Dumitrașcu, Director de Dezvoltare, Nusco Imobiliara.

Aceasta este o nouă poziție în cadrul companiei și este dedicată tuturor dezvoltărilor companiei.

“O recrutare de un asemenea calibru ne va ajuta să ne creștem portofoliul într-un ritm și mai bun, datorită unei coordonări cu o experiență atât de vastă și am încredere că Sorin va excela în activitatea sa. Noi investim în mod costant la formarea profesională a echipei noastre și suntem în continuă căutare de profesioniști de top“, spune Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara.


Cu 25 de ani de experiență pe piața locală, Nusco Imobiliara este un jucător de referință în dezvoltarea rezidențială și comercială din România. Nusco Imobiliara a dezvoltat și livrat cu succes proiecte importante pe piața locală: Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 și 3,  pregătite pentru lansare și în pregătire finală pentru dezvoltarea celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei –  Nusco Homes.


Material transmis