in

Urban Plaza își propune să redefinească linia orizontului la Brașov, construind cel mai mare proiect rezidențial

Urban Plaza reprezintă cea mai mare provocare profesională a persoanelor implicate în acest proiect de anvergură – un obiectiv măreț prin intermediul căruia își propun să redefinească linia orizontului la Brașov, construind cel mai mare proiect rezidențial cu funcțiuni mixte, schimbând, totodată, perspectivele sectorului rezidențial.

Promovând viața de calitate, Urban Plaza a construit pe trei piloni importanți: oameni buni alături, un loc frumos numit “acasă” și servicii diverse, care înfrumusețează viața, punând la dispoziția locuitorilor toate facilitățile.

Echipa Urban Plaza, cei din spatele acestui proiect unic în Brașov, au transmis în rândurile de mai jos detalii cu privire la proiect și la viziunea pe care acesta dorește să o implementeze.

La Urban Plaza, acasă nu este doar despre viață în apartament. Aici este reinventat conceptul „la joie de vivre” și creăm o multitudine de posibilități recreative pentru ca oamenii, după o zi de muncă, să își recapete bucuria de a trăi, de a sta într-un cadru frumos și de a se bucura pur și simplu alături de cei dragi.

Întregul proiect va cuprinde peste 78.000 mp zonă rezidențială, spații de birouri, un hotel Marriott, zona de retail, clinică medicală, spa, restaurante și cel mai mare parc rezidențial ce poartă semnătură renumitului peisagist Gianfranco Paghera. Acesta este împărțit în patru faze de execuție, primele două faze reprezintă zona rezidențială, care este într-un stadiu foarte avansat, din cele 21 de blocuri, doar patru mai sunt în construcție. Menționez că procesul de vânzare este unul continuu și începe încă de la momentul autorizării fiecărui imobil în parte. Ne-am bucurat de un foarte mare succes, contrar perioadelor trăite, astfel că, în prezent, din aproximativ 2000 de apartamente finalizate și în construcție, mai sunt disponibile la vânzare aproximativ 300. Lucrările la cea de a treia faza sunt și ele într-un stadiu evolutiv, parcul fiind elementul central, urmând drumurile de acces din și înspre cartier. Cea de a patra faza a proiectului este cea mai ambițioasă și este reprezentată de zona de funcțiuni mixte și servicii. Aici lucrările sunt în stadiu incipient, însă întreaga faza de execuție este complet autorizată.

Referindu-ne la zona rezidențială a cartierului Urban Plaza, până acum, au fost finalizate 13 blocuri, apartamentele din alte două imobile urmând să fie predate viitorilor locatari începând cu sfârșitul acestui an.

De altfel, lucrările la blocurile 14-15, respectiv 20-21, sunt foarte avansate și vor include locuințe exclusiviste, gândite pentru cel mai ridicat nivel al confortului. Oferim clienților noștri din ce în ce mai mult. Credem că detaliile ne diferențiază, iar atenția acordată acestora înseamnă, printre altele, respect pentru beneficiar, așa că ne-am concentrat să alegem cele mai bune materiale, finisaje exclusiviste, culori naturale. Nimic nu este la întâmplare pentru că ne dorim că proiectul nostru să transmită beneficiarului informații concrete despre produsul final încă din faza de proiect.

Apartamentele din aceste blocuri vor beneficia de finisaje premium plus, menite să aducă un plus de design și eleganță spațiilor de locuit, respectiv de la parchet masiv triplu stratificat și ceramică rectificată cu textura de marmură, la băi mobilate și utilate. Toate materialele sunt inspirate de natură, ceramică, lemn și sunt din game superioare. Locuințele din aceste imobile ar urma să fie predate viitorilor rezidenți începând cu toamna anului 2023.

Structurile locuințelor disponibile în cadrul Urban Plaza sunt variate, de la garsoniere, la apartamente cu două, trei și chiar patru camere, prețul variind în funcție de orientare, compartimentare și pachetul de finisaje ales. În cazul apartamentelor cu două camere, suprafețele utile pornesc de la 52 mp și ajung la 60 mp, iar în cazul celor cu trei camere, structurile sunt de până la 86 mp.

În cadrul Urban Plaza, accentul nu este pus doar pe amenajările interioare, ci și pe cele exterioare. Complexul rezidențial a fost astfel însuflețit nu numai de oameni, ci și de o mulțime de plante, arbori și arbuști, toate împreună aducând un plus de identitate așezărilor umane, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, am colaborat cu cei mai buni specialiști în domeniul peisagisticii. De exemplu, plantele care înfrumusețează spațiile verzi din jurul blocurilor sunt aduse din pepiniere speciale din Italia.

În plus, a început să prindă contur și parcul din incinta ansamblului, ce se va întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 de mp. Acesta a fost conceput de cel mai mare arhitect peisagist din Europa și unul dintre cei mai cunoscuți din lume, celebrul Gianfranco Paghera. Amenajarea este făcută pe cheltuiala noastră, iar în baza unui acord pe care l-am încheiat cu Primăria Brașov, după finalizarea lucrărilor, va fi predat municipalității în vederea administrării.

În viitorul apropiat principalul nostru obiectiv este să continuăm dezvoltarea proiectului Urban Plaza menținând același standard de calitate care ne-a consacrat. Avansăm într-un ritm foarte bun și suntem încântați că lucrările la zona rezidențială se apropie de final, urmând zona de funcțiuni mixte și servicii, cea mai provocatoare și interesantă parte a proiectului.

De peste 15 ani construim calitatea!
Suntem determinați să construim următoarea destinație rezidențială din Brașov – viitoarea ta casă, locul în care te vei simți inspirat să fii tu!

Pentru mai multe detalii și stadiul lucrărilor, accesați: https://urban-invest.ro/

De asemenea, https://www.facebook.com/urbaninvest.ro/