in

Stuart Shield, Președintele IPA vine la Romanian Property Awards. 41 înscrieri până azi, laureații 5 Stars merg direct la Londra în finala europeană

Stuart Shield, Fondator și Președinte IPA, revine la București, la Gala Romanian Property Awards de la finalul lunii Iunie. Stuart Shield va avea discursul de deschidere a Galei din acest an și va premia câștigătorii Trofeelor 5 Stars, care, începând din acest an, grație licenței Romanian Property Awards, merg direct în finala europeană ce va avea loc la Londra în luna Octombrie.

41 de înscrieri pe platforma PropertyAwards.ro până în acest moment. Grație Partenerilor noștri depășim numărul de anul trecut. Acest lucru face competiția reală, emoționantă, pe deplin transparentă. Diferențiatorii Romanian Property Awards fac din licența pe care o derulăm în România singura competiție corectă, transparentă, jurizată internațional și independent, unica la care Trofeele sunt câștigate și întâmpinate cu emoție, fără a fi condiționate financiar în niciun fel! Fiecare companie, proiect, dezvoltatori, arhitect, interior designer are șansa de a câștiga exclusiv pe merit, scoring și jurizare internațională cele mai râvnite Trofee din Real-Estate pe plan mondial.

Începând din acest an, datorită licenței și impactului ei pe piața românească, câștigătorii Trofeelor 5 Stars (nu există număr maxim) merg direct în finala Europeană la Londra în luna Octombrie acest an.

Fiecare înscriere beneficiază de consultanță personalizată în funcție de secțiunea aleasă, cu ajutorul unui consultant pregătit la sesiune de training două săptămâni de către International Property Awards la Londra: Alexandra Atomei,  alexandra.atomei@lhm.ro, 0755 777 577.

Vă mulțumim pentru încredere, vă așteptăm să vă înscrieți pentru că sunteți cea mai Relevantă, Vibrantă, Importantă Comunitate de Lideri Real-Estate din România!

Împreună clădim Romanian Property Awards, Borna reală, independentă, relevantă a industriei imobiliare naționale.

Ne revedem la Gala de la Nord Events by Globalworth și apoi mergem la Londra pentru laurii Europeni și Mondiali International Property Awards!

YouTube player