in ,

RE/MAX România se extinde în Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța

RE/MAX România – parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment – îşi extinde reţeaua cu câte o unitate în Cluj-Napoca, Timişoara şi Constanţa. În urma lansării celor mai noi birouri – RE/MAX Pro, RE/MAX Dream Home şi RE/MAX Orion , Clujul numără în prezent opt unităţi RE/MAX, Timişoara are două birouri, iar Constanţa ajunge la trei francize ale brandului.

“Experienţa anterioară în imobiliare ne-a arătat că RE/MAX este un brand puternic în domeniu, sub umbrela căruia merită să fii. Ne bucură şi ne dă avânt lansarea acestei afaceri alături de RE/MAX România, un partener de încredere, care ne oferă acces la educaţie de calitate şi suport în designul şi implementarea acestui business. Puterea reţelei la nivel local, naţional şi internaţional reprezintă un avantaj major, ce permite colaborarea la un nivel la care singuri cu greu am fi ajuns”, a declarat Ioana Sucală, Broker/Owner RE/MAX Pro.

Ioana Sucală, alături de soţul său, Ionuţ Sucală, au pus bazele biroului RE/MAX Pro, din Cluj-Napoca. Ioana are experienţă în antreprenoriat, inclusiv imobiliare, şi resurse umane, iar Sorin s-a îndreptat spre antreprenoriat după o experienţă de peste 15 ani în vânzări, 10 în management şi cinci în imobiliare. Ambii se declară profesionşti entuziaşti, care pun preţ pe oameni, parteneriate de încredere şi servicii de calitate.

Primul obiectiv al celor doi B/O constă în livrarea unor servicii premium de customer experience, prin îmbinarea cu succes a reprezentării exclusive, colaborării şi tehnologiei. În ceea ce priveşte dezvoltarea businessului, aceştia vizează o echipă de peste 20 de agenţi în RE/MAX Pro, respectiv deschiderea de noi birouri în regiune.

Nicolae şi Anda Şerban, care au lansat cea mai nouă unitate din Timişoara – RE/MAX Dream Home, au cochetat cu domeniul imobilir în Suedia şi Spania, unde au descoperit procesul de tranzacţionare prin agenţie. Convinşi de beneficiile acestui tip de business, cei doi au decis să-şi deschidă propriul birou de consultanţă imobiliară, alegând franciza RE/MAX pentru a le facilita procesul tehnologic şi cunoştinţele specifice în domeniu.

“Cunoşteam deja brandul din străinătate şi ştiam cât este de popular la nivel mondial. Ne-am asociat cu RE/MAX pentru că este foarte important să fii cunoscut, fiind un mare plus mai ales la început de drum. Ca obiective, ne propunem să creştem încet, dar sigur, şi să devenim o agenţie de încredere. În ciuda unei pieţe imobiliare nereglementate, noi suntem încrezători că vom avea succes”, a declarat Nicolae Şerban, B/O RE/MAX Dream Home.

Ionuţ Drăgan, Broker/Owner RE/MAX Orion din Constanţa, a activat timp de trei luni ca agent imobiliar într-un birou RE/MAX, anterior deciziei de a-şi deschide propria unitate. Deşi este la bază inginer ofiţer maritim, acesta a ales să se dezvolte şi să-şi construiască un business în imobiliare, mizând pe colaborarea cu RE/MAX pentru beneficiile obţinute în cadrul acestei reţele. Printre acestea, B/O RE/MAX Orion menţionează brandul cunoscut, structura organizaţională, precum şi avantajele în ceea ce ţine de know how, suport şi proceduri.

“Biroul nostru funcţionează după motto-ul Totul începe şi se termină cu oameni. Din acest motiv, obiectivul meu este foarte clar şi pleacă de la un singur lucru, acela ca agenţii să fie mulţumiţi de ceea ce are de oferit biroul, astfel încât orice client care intră în contact cu aceştia să fie deservit la maximum”, a declarat Ionuţ Drăgan, Broker/Owner RE/MAX Orion