in ,

Horwath HTL evaluează Nordis Brașov 5* la peste 40 milioane de euro

Horwath HTL estimează pentru zona hotelieră a proiectului Nordis Braşov 5* o evaluare de piaţă după lansarea hotelului, în noiembrie 2023, de peste 40 de milioane de euro.

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium din România, începe în perioada următoare dezvoltarea proiectului Nordis Braşov 5. Ansamblul cuprinde 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale, toate fiind gândite la un nou standard de confort şi rafinament.

Nordis Braşov va reprezenta cel mai elegant ansamblu hotelier şi rezidenţial din Braşov şi beneficiază de o amplasare ideală, pe Drumul Poienii, aproape de zona metropolitană şi de Poiana Braşov. Proiectul dispune de serviciile şi facilităţile unui hotel de 5 stele: SPA, săli de conferinţă, loc de joacă pentru copii, cinema room, sală de fitness, staţie de încărcare maşini electrice. De asemenea, restaurantul cu vedere panoramică şi piscina suspendată de tip infinity definesc unicitatea proiectului de la munte. La data evaluării Horwath HTL, unităţile ansamblului Nordis Braşov erau vândute în proporţie de peste 35%.

“Credem cu tărie că noul nostru proiect situat pe Drumul Poienii, Nordis Braşov, va fi un reper al celor mai rafinate experienţe trăite în zona montană. Rezultatele evaluării efectuate de către prestigioasa companie Horwath HTL vin ca o confirmare a faptului că Nordis Braşov are un potenţial uriaş ca destinaţie turistică şi modalitate de investiţie pentru cei care vor să-şi securizeze veniturile pe termen lung. Avem încredere că atunci când ansamblul va fi deschis, va genera un impact fabulos ca imagine şi profitabilitate”, a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Braşov.

Pentru investitori, Nordis Braşov este o opţiune profitabilă pe termen lung. Modelul unic lansat de Nordis pe piaţa imobiliară din România oferă clienţilor opţiunea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an şi o chirie lunară fixă, în orice sezon.

Cei peste 100 de ani de activitate ai companiei de consultanţă şi evaluare turistică au transformat compania Horwath HTL în lider global pe acest segment. Compania deţine 52 de birouri în 38 de ţări şi a derulat peste 30.000 de evaluări deopotrivă pentru instituţii publice şi private.