in ,

ISHO Timișoara a câștigat Premiul Președintelui Juriului în cadrul Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Cea de-a 12-a ediție a competiției Saint-Gobain Gypsum International Trophy și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat în format 100% digital. La ediția curentă au concurat 74 proiecte din 32 de țări de pe continentele Americii până în Asia și din Europa până în Africa.

În cadrul fiecărei ediții sunt înscrise cele mai complexe și uimitoare proiecte din întreaga lume, concurând pentru șansa de a câștiga unul dintre cele 14 premii acordate pentru 6 categorii: soluţii pe bază de gips-carton, soluţii pe bază de ipsos, inovaţie şi dezvoltare durabilă, clădiri rezidenţiale, clădiri non-rezidenţiale, plafoane.

La ediția curentă au concurat 74 proiecte din 32 de țări de pe continentele Americii până în Asia și din Europa până în Africa.

Proiectele înscrise servesc drept referință pentru execuția sistemelor pe bază ipsos și gips-carton pentru comunitatea internațională de specialiști în construcții.

România a înscris 3 proiecte la 3 categorii distincte:

Complex rezidențial ISHO, Timișoara – categoria Clădiri rezidenţiale

British International School, Timișoara – categoria Clădiri non-rezidenţiale

Centru multifuncțional EDEN, Satu-Mare – categoria Plafoane

Premiul Președintelui Juriului a fost acordat pentru proiectul Complex rezidențial ISHO Timișoara, înscris la categoria „Clădiri rezidențiale” în cadrul celei de-a 12-a ediții a Saint-Gobain Gypsum International Trophy. De la compartimentări cu pereți ușori din gips-carton realizați cu plăci multifuncționale Habito® până la fațada ventilată cu vată minerală ISOVER, proiectul asigură un nivel ridicat de confort, performanță și siguranță.

Ceremonia de decernare a premiilor a fost transmisă online pe canalul YouTube Saint-Gobain Gypsum Trophy și poate fi urmărită aici:

Evenimentul a fost programat inițial să aibă loc în format fizic la Atena, Grecia, însă, având în vedere condițiile sanitare actuale, acesta a fost mutat online, ceea ce a permis Grupului Saint-Gobain să facă o donație de 17.000 de euro către HSPN – Societatea Elenă pentru Protecția Naturii.

DESPRE CONCURS

Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de tradiţie, lansat de către Grupul Saint-Gobain în anul 1998, trofeul fiind acordat pentru excelenţă şi inovaţie în execuţia lucrărilor prin utilizarea produselor pe bază de gips şi a sistemelor aferente. Totodată, competiţia stimulează crearea de soluţii noi care răspund provocărilor momentului: eficienţa energetică, protecţia mediului şi dezvoltarea durabilă.

La fiecare doi ani, Gypsum Trophy reunește cei mai talentați și pricepuți constructori, recompensându-i pentru excelența în execuție, pentru soluțiile inovatoare alese în proiecte și pentru performanțele obținute cu ajutorul produselor și soluțiilor Saint-Gobain.

PREMII & TROFEE

Grand Prix – Marele Premiu se acordă proiectului cu cel mai ridicat scor din cea mai competitivă categorie;

President’s Prize – Premiul Președintelui este un premiu onorific acordat de Președintele Juriului, Rupert Neumann, International Product Manager for Gypsum, Central Marketing and Development, Saint-Gobain;

1st Prize – Premiul I este acordat proiectului cu cel mai mare scor în cadrul categoriei în care a concurat (Winner);

2nd Prize – Premiul al II-lea este acordat proiectului cu al doilea cel mai mare scor în cadrul categoriei în care a concurat (Runner-Up).

Mai multe detalii despre Saint-Gobain International Gypsum Trophy, aici.