in ,

Campeador a contractat un credit în valoare de 4,5 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului Campeador City

Grupul Campeador, unul din cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din zona de vest a ţării, a contractat un credit în valoare de 4,5 milioane de euro de la CEC Bank. PCF Investment Banking a acţionat în calitate de consultant exclusiv al Grupului Campeador în structurarea, negocierea şi implementarea facilităţii de finanţare, aceasta fiind a treia finanţare obţinută de PCF pentru Campeador.

 Linia de finanţare actuală va fi utilizată pentru dezvoltarea proiectului Campeador City, unul dintre cele mai ample proiecte rezidenţiale aflate în dezvoltare în Timişoara. Prima fază a Campeador City este formată din două blocuri cu 95 de apartamente fiecare şi 113 parcări subterane şi supraterane şi este localizată în zona centrală a oraşului, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru luna aprilie 2022.

Campeador City va include în total opt blocuri cu apartamente cu una, două şi trei camere şi o clădire de birouri care va include şi spaţii comerciale şi o grădiniţă. Dezvoltarea proiectului va fi derulată pe parcursul a patru etape.

Grupul Campeador are 15 ani de experienţă în construcţii rezidenţiale şi comerciale, reuşind de-a lungul anilor să finalizeze cu succes lucrări de infrastructură şi retail, modernizări de clădiri, reabilitări termice, construcţii de drumuri şi realizări de construcţii agro-industriale în Cluj-Napoca, Bistriţa, Bucureşti, Timişoara şi în alte localităţi din ţară. Compania a livrat până în prezent peste 1.000 de apartamente în şapte proiecte rezidenţiale din România şi Austria.

“Suntem extrem de încântaţi de colaborarea cu CEC Bank şi PCF Investment Banking, precum şi de perspectivele de dezvoltare a proiectelor companiei noastre alături de parteneri financiari de un asemenea calibru. CEC Bank a dovedit încă o dată că este cu adevărat o bancă aproape de nevoile antreprenorul român iar încrederea clădită cu fiecare proiect dezvoltat împreună cu consilierea PCF, experienţa acumulată şi dinamica dintre noi ne fac să fim mândri de această colaborare”, a declarat Florin Larionesi, CEO Campeador Group.

“‘PCF Investment Banking este deja la a treia tranzacţie încheiată cu succes pentru Grupul Campeador, împreună cu CEC Bank, o prezenţă deja constantă în zona finanţării afacerilor antreprenoriale româneşti. Împreuna cu Campeador lucrăm deja la structurarea proiectelor pentru anul 2022 şi cele viitoare, parte a angajamentului nostru pe termen lung ca partener financiar exclusiv” a declarat Mihai Iordan, Managing Partner PCF Investment Banking.

PCF Investment Banking este cel mai important consultant local în domeniul serviciilor de finanţări şi investiţii corporative, M&A (fuziuni şi achiziţii) şi atragere de investiţii. Echipa companiei a consiliat peste 100 de companii locale şi internaţionale, finalizând tranzacţii cu o valoare de peste 1,5 miliarde de euro, se arată în comunicat.