in ,

Rădăcini Estate demarează construcția la ansamblul rezidențial 303 by Rădăcini, amplasat în Sisești

Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, a început recent construcţia celui mai nou ansamblu rezidenţial din portofoliu – 303 by Rădăcini, amplasat într-o zonă cu mare potenţial de dezvoltare – Siseşti, în sectorul 1 al Capitalei. Conceptul inovator propus, creat de arhitectul Dorin Ştefan, se adreseză în special familiilor moderne, ce caută deopotrivă intimitate şi siguranţă pentru locuinţele lor. Preţurile pleacă de la cca. 95.000 Eur. + TVA un apartament de 2 camere, respectiv 131.000 Eur. + TVA pentru 3 camere.

Proiectul 303 by Rădăcini propune o locaţie ideală pentru cei care doresc să se bucure de natură, în timp ce au aproape toate punctele de interes ale oraşului, un concept inedit, realizat de unul dintre cei mai apreciaţi arhitecţi români, un design al spaţiilor interioare creat de Phenomena Laboratory, precum şi o varietate a tipurilor de locuinţe, cu materiale şi finisaje premium.

Ansamblul este construit pe o suprafaţă de 6,000 mp şi numără 74 unităţi locative – sudiouri, apartatamente de câte 2 sau 3 camere şi patru duplexuri -, respectiv 94 locuri de parcare. Pentru a optimiza cât mai mult spaţiul şi a oferi intimitate locatarilor, arhitectul a ales o dezvoltare în volume descrescătoare ca înălţime spre lac, alături de un concept diferit de spaţii comune, cu acces spre apartamente din exterior.

“Început înainte de pandemie, această rezolvare cu intrarea în apartamente dintr-o cursivă, evitând coridorul închis, se înscrie în tendinţa actuală de a găsi rezolvări arhitecturale şi funcţionale care să evite aglomerarea de persoane în spaţii închise. Întregul ansamblu, prin aceste rezolvări funcţionale, prin luminozitate şi deschidere, degajă o atmosferă de prospeţime, securitate şi nou”, declară arhitectul Dorin Ştefan.

Deşi se află într-o zonă aerisită şi aproape de natură, ansamblul 303 by Rădăcini se află în vecinătatea a numeroase puncte de interes, precum grădiniţe şi şcoli, transport public (metroul Străuleşti la 12 min. de mers pe jos, diverse staţii de autobuz), centre comerciale (Coloseum Mall – 5 min. cu maşina, Băneasa Shopping City – 9 min. cu maşina), supermarket (Kaufland Siseşti), aeroport, precum şi un terminat de parcări, la 3 min. distanţă de mers cu maşina. Preţurile reflectă conceptul, designul şi finisajele premium utilizate, acestea plecând de la 95.000 Eur. + TVA un apartament de 2 camere, respectiv 131.000 Eur. + TVA pentru 3 camere, se menţionează în comunicat.

“Am construit acest proiect având în vedere potenţialul extraordinar de dezvoltare al zonei şi locaţia, ce reprezintă o oază de linişte în mijlocul unui oraş aglomerat şi agitat. Fiind un spaţiu aerisit, cu ieşire la lac şi înconjurat de vegetaţie, ne-am propus să exploatăm unicitatea acestui loc. Venim, totodată, cu un concept inedit, care se bucură de semnătura unuia dintre arhitecţii de top ai României, şi se adresează unor familii moderne, pentru care detaliile fac diferenţa în intenţia de achiziţie”, a declarat Filip Todosia, reprezentant Rădăcini Estate.

Vânzarea integrală a 303 by Rădăcini, estimată pentru finele lui 2022.

Reprezentanţii Rădăcini Estate se aşteaptă la un procent de vânzare de cca. 30% din proiect până la sfârşitul anului curent, respectiv de 100% până în noiembrie 2022. De altfel, în aceeaşi perioadă aceştia estimează şi livrarea proiectului, primii proprietari având posibilitatea de a-şi petrece sărbătorile de iarnă de anul viitor în noua casă, urmând ca, din 2023, ansamblul să fie ocupat în întregime.

303 by Rădăcini va fi al doilea proiect de anvergură al Rădăcini Estate, primul nume reprezentativ din portofoliul companiei fiind Aviaţiei Tower – ansamblu rezidenţial localizat în centrul principalului pol de business din Bucureşti, diferenţa dintre cele două fiind de poziţionare şi profil al cumpărătorului. Dacă Aviaţiei Tower se adresează, preponderent, unui public activ, care îşi doreşte să locuiască în apropierea marilor centre de business şi vizează cele mai înalte standarde de confort şi eleganţă, proiectul 303 by Rădăcini reprezintă acea “oază de linişte”, fiind destinat, în principal, familiilor care caută intimitate şi refugiu în natură, în apropierea unor puncte de interes.