in ,

Compania Crosspoint Real Estate își întărește echipa prin cooptarea lui Alin Popa

Alin Popa are o experiență în piața de real estate de peste zece ani și a participat cu expertiza sa la mai multe proiecte imobiliare de succes de pe piața locală. Popa se alătură echipei Crosspoint Real Estate în funcția de Business Development Director.

Anterior, Popa mai acoperit joburi în domenii precum comunicare sau resurse umane. Cu o experiență de peste zece ani în piața imobiliară, Alin a devenit unul dintre cei mai cunoscuți consultanți imobiliari din România.

“Piața rezidențială din România a cunoscut noi dimensiuni în ultimii ani, iar potențialul de creștere pe termen mediu și lung a atras tot mai multi investitori instituționali. În acest context, sunt încântat să mă alătur companiei Crosspoint Real Estate în misiunea de a livra partenerilor și clienților noștri cele mai bune servicii de consultanță pe segmentul rezidențial”, spune Alin Popa, Business Development Director, Residential Division, Crosspoint Real Estate.

Această poziție este una nouă în cadrul companiei, dedicată dezvoltării portofoliului rezidențial. “Așa cum bine a punctat Alin, am ales sa aducem acest nou rol în companie odată cu alăturarea lui in echipa noastră, pentru că sectorul rezidențial din România este unul dintre cele mai active de la noi. Astfel, orientați fiind către evoluție și dezvoltare, acesta a fost un pas natural pentru noi, din dorința de a fi și mai aproape de oamenii cu care lucrăm, iar contribuția lui Alin va fi, cu siguranță, exact ceea ce aveam nevoie”, spune Codrin Matei, Managing Partner-ul companiei.

De-a lungul carierei sale, Alin Popa a coordonat proiecte de anvergură precum UP-Site – dezvoltat de Atenor, The Ivy – construit de Speedwell, Rahmaninov 38 – dezvoltat de omul de afaceri Mircea Lucescu sau Signature Herăstrău – realizat de Zeus. În perioada 2020-2021, Alin a vândut, împreună cu echipele gestionate de el peste 250 de apartamente în ansambluri rezidențiale noi, dar și proprietăți individuale. În trecut, Popa a activat și pe segmentul de office, semnând în acea perioadă peste 10.000 de mp pentru clienții săi.