in ,

Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, se alătură programului AD WISE

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) se alătură programului AD WISE şi va oferi antreprenorilor interesaţi know-how privind serviciile de evaluări prin intermediul unor specialişti evaluatori cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu.

“Antreprenorii simt deseori nevoia unor experienţe proprii pentru a-şi putea administra afacerile, însă aceasta strategie s-a dovedit în timp a fi una pierzătoare. Prin programul AD WISE, antreprenorii românii au şansa de a câştiga timp şi bani prin shortcut-uri oferite de companii cu experienţă în afaceri. Aceste shortcut-uri nu reprezintă altceva decât înţelepciune antreprenorială obţinută în zeci de ani de muncă, transpusă în servicii de consultanţă pe înţelesul tuturor, la preţuri accesibile. O iniţiativă care va dezvolta mediul de afaceri din România şi va orienta companiile, indiferent de mărime, către creştere, un obiectiv care pare neglijat din cauza timpului excesiv petrecut pe micromanagement.” a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piaţa de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.